Venezuela vs Peru - Laporan pertandingan maén bal - 15 Juni 2019 - ESPN

Venezuela sareng Peru ngamimitian Copa America maranéhna ku draw 0-0 Sabtu dina cocok anu dicirikeun ku dua gol Peruvian anu mencetak sanggeus konsultasi ka asisten vidéo video (VAR).

Tujuan Christofer Gonzales di menit 11e nyaéta mencetak. Baheula di gerakan éta, Jefferson Farfan ngalaman menit mantra anu sami 19 menit saatos mimiti satengah detik, saurna sirah na murag ka tujuan.

- Copa America: Sadaya anu anjeun peryogi terang [19659005] - kalender lengkep tina kaulinan Copa Amerika

Cocog jadi beuki loba sanggeus tadi banten Luis Mago kadaluwarsa dina 16 menit ti tungtungna.

Peru éta teu leres. ngajaga tilu titik, sareng kiper Venezuelan Wuilker tipung Dijieun saé anu pasna dina reflekssi mutuskeun pisan pikeun ngontak balna dina menit parpari pisan dina pertandingan.

"Kami sakedik ngaganggu lantaran kami nganggap urang pantes meunang," saur kaptén Peru Paulo Guer rero. "Kami kakara teu bisa manggihan bal tukang.

"Urang teu kumaha urang. Aya ngan hiji tujuan leungit. "

Satengah munggaran nya éta mimiti urusan tapi ningkat dina satengah kadua nalika Peru ngéléhkeun lawanna. salah sahiji ukur dua tim Amérika Kidul pikeun kantos meunang di Copa America.

Gugi na hartosna dua tim dihijikeun kanggo kadua tempat di Grup A, di tukangeun Brazil, anu ngéléhkeun Bolivia 3-0 dina pertandingan bubuka pasanggiri dina Jumaah.

Peru bakal nyanghareupan Bolivia salasa dina kadua babak sareng Brazil bakal nyanghareupan Venezuela dina dinten anu sami.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/report?gameId=535898