Olahraga Cock nampilkeun alat anyar Indomitable Singa

The Coq Sportsman parantos nampilkeun kit anyarna pikeun dipake ku Indomitable Singa mangsa 2019 Africa Cup Nations.

Jerseys anyar diwakilan ka publik Rebo 19th Juni 2019 di Yaounde Hilton Hotel.

Di antara paket-Na, husus dirancang pikeun timnal Lalaki, rupa-rupa warna, pérak, tutup sareng kaos kaki.

Sporting Rooster ogé boga amankeun kanggo ngabersihkeun kalénder pikeun tim nasional Kamerun urang.

Perusahaan Perancis meunang kontrak ti saingan Jérman Puma.

Theta kadua kalina The Sports Cock meunang kontrak pikeun ngahasilkeun jerseys kanggo timnas, kahiji waktos di 80s nalika jaman Roger Milla.

Présidén FECAFOOT Seidou Mbombo Njoya nyatakeun yén timnas geus kungsi suksés hébat sareng Le Coq Sportif kaliwat.

Anjeunna ngelingan yén panungtungan waktos Singa nganggo karesan parusahaan ka Mesir, anu langkung ayeuna defending juara.

Salila ékspédisi, The Singa datang deui salaku wakil-juara sanggeus kaleungitan Mesir salami penalaran pinalti.

Sports Rooster mibanda abad suksés dina usaha manufaktur.

Pakakas anyar bakal sadia di toko-toko Citysport di sakumna nagara éta.

Bruno Ndonwie Funwie

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/06/football-le-coq-sportif-presents-indomitable-lions-new-kit/