Emmanuel Adebayor bakal "nganggap" ngeunaan karir internasionalna - VIDEO



Maén bal Togolese ngawartoskeun BBC anu ayeuna "na nganggap" dina ahir karir internasionalna, saatos gagal Togo kanggo cocog kanggo final CAN 2019.

#Emmanuel #Adebayor # ngagambarkeun # karir #internationale

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=NAjIXLkfFaM