Bepc 2019: A pendeta of 52 taun diantara para calon

Diantara rébuan ieu santri mangrupakeun pituduh agama, pendeta Behi Koffi, yuswa 52.

Murid ti 439.529 murid kelas 3e, saprak Senén 17 Juni 2019, nyanghareupan pamariksaan ditulis daur Brevet d'études du 1er (Bepc). Compta nulis dina sagala rupa subjék kanggo nampi diploma ieu nu hukuman opat (4) taun studi daur munggaran. Diantara rébuan ieu santri, aya panduan agama, Pastor Behi Koffi, nurutkeun guru gabung ku telepon di tempat.

Umur 52, anjeunna mangrupakeun pastor senior di Evangelis Free Baptis Garéja Tanda. Saprak Senén, lalaki Allah, sapertos "barudak sareng incu-na", dilaksanakeun salami salah sahiji tepi ka Sakola Luhur modern Tanda, pikeun ngajalanan ujian tulisan na. Upami di awal uji, anjeunna ngarasa panasaran SMA, manéhna henteu deui saprak Kemis 20 Juni 2019, di mana anjeunna baru akrab sareng murid-murid kelas sareng di ujian puseur. Dina salah sahiji patarosan tina salah sahiji pamariksaan, lalaki Allah dijawab ku negeskeun yén éta téh tantangan anu anjeunna masihan dirina pikeun ménta Bepc dina yuswa 52 taun. "Upami kuring meunang éta, éta bakal dijadikeun modél pikeun jalma-jalma anu lami sareng sepuhnana anu ogé bakal kagungan kawani pikeun nyanghareupan ujian ieu, ku nulis salaku calon gratis. Sareng ieu, tanpa isin gigireun anak sareng incu, "jawaban ka pengawas na. Pendeta Behi Koffi ogé ngungkabkeun yén anjeunna putusan mésérkeun pikeun ujian ieu pikeun ningkatkeun kateranganian. "Ngaronjatkeun kanyahoan ku diploma loba pisan ngarti kana katerangan sareng dijelaskeun ku hal spiritual," cenahna. Pituduh agama, anu ngarencanakeun naekna kana tantangan anu sanés, henteu eureun di dinya. Saatos Bepc, anjeunna badé nyanghareupan, dina sababaraha taun, di baccalaureate.

sumber: http://www.linfodrome.com/societe-culture/49091-bepc-2019-a-pasteur-de-52-ans-parmi-les-candidats