Pamaén nyalira: pikaresepeun tapi bahaya teuing

Sajauh ieu, henteu nawar mumusuhan geus disayogkeun ku tim Liga Nasional di-harepan tina Ngiring pamaen gaya bébas anu diwatesan.

Kedah urang heran? Teu sakabehna.

Kedah kami ngadamel fuss a? Jawaban milik Asosiasi Pamaén Liga Nasional, anu iluo warsih nyadar yén nyaéta ku-undang anu juragan jalankeun kalawan gampangna.

Pamaén pikaresepeun, tapi pasar teuing bahaya pikeun Modal aya.

Teuing bahaya pikeun sistem geus aya di tempat. Kami henteu daék moto diri ku ditawarkeun kontrak-gedé pikeun pamaén anu, prinsipna, henteu gaduh kabebasan pinuh.

Ogé, ulin dina flowerbeds tatangga, sanajan saku saingan, henteu pisan katingali ku pamingpin liga salaku ku urang sorangan.

Urang moal ngobrol ngeunaan kolusi lantaran teu aya alesan keur masihan beurat langkung kana kaayaan, tapi tungtungna ...

Kanyataanna tetep aya dina pernyataan anu panganyarna ti Kyle Dubas muka panto. "Sateuacan cocog hiji tawaran, kami bakal nganalisis konsékuansi dina bayaran ayeuna. "

Hiji pernyataan shock. Sababaraha jam sanggeusna, anjeunna disilihtukeurkeun Patrick Marleau, anu ngamungkinkeun anjeunna nawarkeun kontrak sababaraha musim ka Marner.

Daptar metot

Daptar pamaen otonom sareng pangwatesan pikeun ngimpi.

Upami anjeun milarian pamaén anu kenca mencetak gawang 50, aya Patrik Laine. Upami anjeun ditéang pamuda, dina gaya kakuatan narajang, aya Mateus Tkachuk.

Upami lawan anu tiasa ngadaptar gol 30 henteu leungit tina kaanggotaan anjeun, dina daptar daptar, aya Timo Meier.

Sareng garis biru, anjeun tiasa ngajawab seueur masalah sareng Charlie McAvoy.

Sakabéh pamaén anu ditawarkeun panawaran ti pangusaha anu ayeuna, sabalikna bakal héran. Naha kunaon CEOs bakal ngajalankeun résiko saimbangna dina sidik tempatna?

Tapi, dina persaingan persaingan, pasar pamekaran otonom anu diwates nawarkeun kauntungan anu ngikakeun lawan méakkeun duit sarta ngaleupaskeun Tamsyah. Offersta nawiskeun prospek pikeun meunangkeun nyokot kahiji-buleud. Ayeuna damel kompetisi langkung sengit.

► Di dieu mangrupikeun daptar pamaen anu tiasa nampi nawar mumusuhan.

Mitch Marner




Mitchell Marner

poto AFP

Mitchell Marner

♦ Toronto

The Maple Leafs terang pisan yén maranéhna kudu mayar gaji sapertos anu ku Auston Matthews. Henteu anjeunna pamaen pangsaéna dina timnya dina dua usum ahir?


Brayden Point

♦ Tampa Bay

Julien BriseBois terang masalah sareng Point milik ka kategori anu husus pisan. Anjeunna serbaguna sareng pamuter indispensable dina Lightning.


Mikko Rantanen

♦ Colorado

Hal ieu dipercaya yén Joe Sakic ngajajah kamungkinan nawiskeun anjeunna kontrak 80 $ M pikeun dalapan taun kahareup. Anjeunna kagungan usum hébat taun ka tukang.


Mateus Tkachuk

♦ Calgary

Belongsta milik kelompok ngora ieu tina lawan anu gancang ngajantenkeun tandana dina Liga Nasional. A pamuter formidable dina seueur tingkatan.


Timo Meier

♦ San Jose

Manéhna nyaéta salasahiji suksesi ti Nembe. Doug Wilson ngusahakeun ngabeungkeut anjeunna ku organisasi pikeun dalapan taun ka hareup. Anjeunna mencetak gawang 30 taun ka tukang.


Patrik Laine

♦ Winnipeg

A pamuter anu parantos ngagaduhan usum dua bagian. A pananda sanggup ngahontal papan tujuan 30. Tapi manéhna ngabogaan karakter anu husus.


Zach Werenski

♦ Columbus

The Blue Jaket boga pilihan tapi upami pikeun nawiskeun anjeunna perjangjian multi-musim yuswa genep ka dalapan taun. A bek nonjol.


Charlie McAvoy

♦ Boston

Naon anu sanés tiasa nambihan kana kinerja McAvoy? The Bruins kudu ngalebetkeun hiji perjangjian anu ngahubungkeun ka organisasi pikeun dalapan taun salajengna.


Brock Boeser

♦ Vancouver

A must dina Canucks. Saurang pamuter anu henteu ngagaduhan daya dina serangan sareng anu milik grup kunjungan ieu pilih tina pamuter ngora.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.journaldemontreal.com/2019/06/25/joueurs-autonomes-attrayants-mais-trop-dangereux