Femmes

LYON, Perancis - Minggu kamari, Amérika Serikat lulus uji penting pikeun ngalawan Perancis, tapi Amerika sanés ngabogaan tugas gampang dina Piala Dunya Awewe taun ieu.

Salasa (15h, Eastern Time), aranjeunna nyanghareupan tim anu ditangtukeun ti Inggris, tim sareng bakat kelas dunya anu percaya diri dina narabas.

Hésé ngomong pasti, henteu di urang, tapi dapap lapangan intrepid urang di Lyon, Graham Hays sareng Alyssa Roenigk tina ESPN, Julien Laurens tina ESPN FC sareng Tom Hamilton ti ESPN Jalma Inggris nyiruan:

Palatih anu mana anu anjeun mémang

Hays: Fans Amérika anu grumbling ngeunaan Jill Ellis parantos anggap dina mangsa naon anu ayeuna mah dina pembinaan pangpanjangna anu pangpanjangna dina sajarah tim urang. Alignments, alignments, Panggantian, Siasat - anjeunna dangukeun dina sadaya jalan. Timnya ogé 11-0-1 di Piala Dunya sareng 13-0-3 dina turnamén utama. Ieu mah kusabab manehna ngalakukeun sadaya leres, tapi oge bakal kasuksésan upami aya manéhna ngarugikeun seueur ngarugikeun sakuduna nyarankeun whispers. Sanaos Phil Neville ngabantah skeptisis anu parantos asupkeun kana buruan awéwé [7] sareng meunangkeun sababaraha jelema, Ellis mibanda langkung ti hiji kaluaran dina tim. Saé langkung ti 2015, éta tim diwangun pikeun maénkeun sakumaha anu dipikahoyong.

Roenigk: Ellis. Sahanteuna di masarakat awam, Neville difokuskeun kana seueur teuing hal-hal anu lumangsung di lapang - peringkat pelatih milarian pamaén na dina patandingan, goréng "tag" ti bagian karyawan operasi AS ngadatangan lobi hotél. timnya. Neville nyiptakeun peringatan sorangan, anu henteu tiasa ngintunkeun sinyal pangsaéna pikeun pamaén-Na.

Laurens: Ellis. Kuring henteu salamina satuju sareng pilihan dirina, tapi manehna boga loba pangalaman. Manehna geus aya di tingkat pangluhurna sareng anjeunna terang kumaha carana ngadamel tekanan sareng harepan. Ellis ngartos réaksi pamaén-Na. Kanggo Neville, sadayana anyar.

Hamilton: Ellis parantos di dinya, dipigawe yén-saha sareng Piala Dunya sok maén bal. Tapi kuring ogé hoyong ningali kumaha Amérika Serikat meta pikeun tekenan anu tetep teu tetep sareng ngalawan tim anu daék nyanghareupan éta gaganti cicing di kesan. Neville, saurang pamaén, dimaénkeun dina kaulinan maén bal pangbadagna sareng diajar sababaraha pangsaéna, tapi ieu mah mangrupa bumi bumi anu sanés kanggo Anjeunna. Duanana miboga Piala Dunya cemerlang, tapi Ellis henteu ningali hal di dieu.

Saha anu kudu dimimitian di midfield AS?

ulin

2: 15

Julie Foudy sareng Ian Darke tina ESPN nguji perobahan poténsial USWNT pikeun align sareng ngabahas "kaulinan pikiran pikiran" Phil Neville saméméh nyanghareupan semifinalna.

Hays: Henteuna ti sakumpulan Lindsey Horan ti puncak awal dina dua kaulinan ahir na ngagaleuhkeun. Kacuali aya hiji watesan fisik anu henteu dileueurkeun - koméntar Ellis saatos meunangna di Perancis ngarioskeun yén éta aya kaputusan taktis - éta jurus anu ahéng pikeun Horan leungit ni'mat éta. Rose Lavelle debut perdana sareng ngéléhkeun Inggris di 2017, tapi roster Amérika anu saé dina waktos ayeuna nyarupaan Horan sareng Sam Mewis, anu mimiti babarengan sareng Julie Ertz salaku gelandang. Hiji gelandang leutik teu dianggo 2-2 ngalawan England mimiti taun ieu. Nagen Ertz, Horan sareng Mewis tiasa nutup bagian ieu lapangan tampa aya kana kagancangan. Sareng Lavelle bisa ngarobah kaayaan sakumaha kapal selam. Masalahna nyaéta Ellis henteu ngamimitian Horan sareng Mewis babarengan dina kalungguhan ieu, nomer 8 sareng 10, saprak dua kaulinan ngalawan Kanada telat 2017.

Laurens: Kuring terkejut ningali Horan bangku ka Perancis. Abdi manehna kedah ngamimitian ngalawan Inggris. Manehna teh pangalusna gelandang Amérika, pamuter paling berharga di liga. Nagen Ertz mangrupakeun pamuter penting dina tim ieu sareng Teu sangka manehna alus teuing ngalawan Perancis. Anjeunna lajeng daun tempat pikeun Lavelle atanapi Mewis. Lavelle nguciwakeun ngalawan Perancis, sapertos ti Mewis, tapi kuring tetep tetep tetep dina formasi awal. Manehna bakal hirup nepi ka kaayaan Salasa.

Hamilton: Seueur pilihan didieu kanggo Amérika Serikat, janten naon waé tim pamaén tengah anu dipilih, éta bakal padet. Abdi angkat Mewis, Lavelle sareng Ertz.

Saha pamaén anu paling berharga Inggris?

Hays: Muhun, minggu ieu Neville geus ngaranna Lucy Bronze salaku pamaen anu paling saé dina dunya. Ieu sigana siga titik awal anu saé. Perunggu, anu meunang hiji judul NCAA dina usum lonenya di Propinsi Sulawesi Tenggara, dipikaresep bakal lumangsungna anu dawam di bagian tukang. Sanaos Neville parantos santai tetep kasempetan pikeun muterkeunana ngalawan dirina di tengah sawah, sakumaha manéhna ngalawan Amérika Serikat mimiti taun ayeuna. Dina peran naon, anjeunna sigana atlet lengkep pangalusna di Inggris. Jeung salaku Amérika Serikat ngalakukeun Jumaah panungtungan ngalawan ancaman cemerlang Perancis, spasi ieu tetep poténsial titik lemah.

Roenigk: Ellen Bodas mangrupa jawaban atra. Sareng Megan Rapinoe sareng Alex Morgan, Bodas nuju lomba Piala Dunya sareng lima gawang, sareng mendakan bersih dina momen penting penting kanggo Inggris di ieu pasanggiri. Tapi bek Bronze, anu saenggeuskeun Lyon, nya éta patempatan Inggris sareng anu janten bagian penting tina perang ngalawan Amérika Serikat.

Laurens: Perunggu. Sanajan kuring sabenerna mikir yén kaleungitan bakat nyaéta runtah waktu. Abdi teu heran lamun manehna maénkeun midfield ngalawan Amérika Serikat

Hamilton: Perunggu mangrupikeun kelas dunya sareng anu pangsaéna dina pertandingan. Inggris ogé ngagaduhan pamaén hebat sanés, tapi kaptén Steph Houghton mangrupakeun konci éta. Neville ngajelaskeun dirina salaku "teu bisa dibentipkeun". Tempat na sampurna.

Duanana tim ngarekam ngéléhkeun kasarap-final final. Naon unsur kedah aranjeunna ningkatkeun?

ulin

1: 36

Christen Press ngabales saran ti Amérika Serikat janten sombong nalika nyiapkeun semifinal Piala Dunya maranéhanana ngalawan Inggris.

Hays: Aranjeunna impressed dina cara pisan béda. Inggris ngajak cocok kanggo Norwégia, samentawis Amérika Serikat kanggo ngali sareng mumuskeun saatos aranjeunna mingpin gancang ngalawan lawan anu hadé. Jawaban logis nyaeta dulur kudu ningkatkeun peranna. Amérika Serikat bakal hoyong langkung ngilikan sareng, dina waktos anu sareng, bakal hoyong Alex Morgan janten langkung seueur dina nyetak gawang. Morgan parantos ngalakonan pagawéan anu kotor anu peryogi diperyogikeun sareng kabutuhan lima gawang, ninggalkeun skor kana Rapinoe. Skenario nu sampurna bakal pikeun Rapinoe pikeun ngahanca peran préparor, anu ogé dilengkepan ogé. Pikeun Inggris? Muhun, ngarobah tembak dina gawang bakal wijaksana.

Roenigk: Témpo Amérika mangrupakeun mérek dagang na, tapi anjeunna gaduh saurang dinten kirang sageap kanggo nampilkeun saparapat ku final sareng Inggris sareng tiasa ngabuktikeun yén anjeunna tiasa dianggo ku saé. serangan Amérika tiasa henteu ngan ukur kagancangan. Ngabersihan petikan USWNT di payuneun anu nyembah. Inggris pernah meunang meunang pertandingan semi-final dina turnamén utama, ku kituna kapercayaan penting pisan pikeun Lionesses.

Laurens: Saurang kuring, Inggris henteu acan tes dina tés dina ieu turnamén, sareng kanyataan yén tim ieu didominasi ku Amerika dina Salasa tiasa masalah. Inggris ogé kedah ningkatkeun kenca kusabab éta gumantung pisan dina hak pikeun momen. Pikeun Amerika, aranjeunna kedah langkung seueur Tobin Heath. Hiji-hijina waktos aranjeunna nganggo ngalawan Perancis, manehna mencetak gawang kadua Rapinoe.

Hamilton: Inggris éta megah ngalawan Norwégia, sahingga ngahontal kinarya pangalusna tina pasanggiri. Tapi kanggo Amérika Serikat, ngandelkeun Perancis sorangan sanés hasilna.

Hasilna anu hadé kanggo pasanggiri?

Hays: Satengah tina patarosan anu janten Ellis sareng pamuterna ti wartawan luar urang ngeunaan kaadigungan ditanggap. Neville nambahan minggu ieu nya éta pikir Inggris anu tim paporit kadua nagara tuan rumah imah sareng bakal nguntungkeun tina dongéng anu aya di semifinal anu henteu singket dina sajarah panjang dua nagara ieu. Jadi meureun saeusi dunya, atanapi sahenteuna atropa, hoyong ningali final tanpa Amerika. Ieu pasti bakal kasuksésan pasanggiri anu jero jero isropa. Tapi carita pangalusna gaduh karakter ageung, boh ka aranjeunna dipikacinta atanapi hated. Sahingga final antara jawara Eropa (Walanda) sareng Amérika Serikat? Atawa dendam Olimpiade kadua antara Amérika Serikat sareng Swédia? Abdi nyuhungkeun hapunten tina basa Inggris, éta carita hadé.

Roenigk: Kawas sapertos cocok saméméhna salami Perancis, meunangna AS bakal narik langkung perhatian ka final Minggu. Tapi kira meunang di Inggris bisa ngarobah bentang olahraga awéwé di Britania sareng Europeropa salaku sakabeh. Hasil nu hadé pikeun pasanggiri na téh deukeut, kalapa sareng tanpa kontrovérsi (sareng seueur teuing pos-cocok carita VAR).

Laurens: Duanana tim bakal janten finalis alus teuing. Sedengkeun pikeun cocok Serikat Amérika Serikat-Perancis Jumaah, éta hiji kalunya anu aranjeunna henteu papanggih di final. Eta bakal jadi hebat pisan pikeun Inggris ngéléhkeun Amerika Amerika sareng cocog pikeun final. Ogé bakal nyangking robah.

Hamilton: Dependsta gumantung kana sisi mana Atlantik anjeun hirup. Amérika Serikat nyaéta tim pangkuatna di dieu, tapi naon anu eusina kanggo pertumbuhan pertandingan di Inggris upami Lionesses kedah meunang. Janten, ti hiji sudut pandang anu henteu kadieu teu jelas, meunangna pikeun Inggris.

Kumaha carana USWNT nyingkahan hangover saatos meunangna ngalawan Perancis?

ulin

1: 29

Palatih Inggris Phil Neville ngécéskeun naon pangna manéhna admi bentang USWNT Megan Rapinoe sareng seuri nalika manehna peupeus Apple Watch salami cocok 2018.

Hays: Explanta rada diri ngajelaskeun. Salah sahiji kaunggulan gede Amérika Sarikat nyaéta watekana nyangking game ka lawan teuas sareng anu gancang dina mangsa 15 menit mimiti pertandingan. Teu salawasna ngakibatkeun gol, sanajan aya pasanggiri ieu, tapi netepkeun kondisi pertandingan. Janten, kumaha AS dipiceun hangover? Ku henteu nganggur Perancis cocok drift dina menit-mimiti di dieu.

Roenigk: Inget deui yen aranjeunna datang ka dieu sateuacan. Sareng terang, anu Swédia oge dina opat tempat terakhir kudu tetep tim - khusen anu maén di Rio tilu taun ka tukang -

Laurens: Sigana abdi henteu aya sieun. USWNT gaduh hangover sanggeus ngéléhkeun Perancis. Unggul aya dina budaya maranéhna, DNA. Neverta henteu pernah dibawa ku nalika aranjeunna meunang. Ieu sabenerna sabalikna. Unggul ngajadikeun éta hayang meunang deui. Amérika Sarikat henteu beristirahat pikeun Laurel.

Hamilton: Teu sakabehna. Urang Amerika geus datang ka dieu. Willta bakal ngecas tur jadi kuat sapopoe.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/fifa-womens-world-cup/story/3890213/womens-world-cup-roundtable-hedge-your-bets-before-picking-the-us-over-england