Diénggalan Patch Kaamanan 2019 Juli sareng Deteksi "OK Google"

Naon nu peryogi kauninga

  • Patch kaamanan Android 2019 di bulan Juli keur dikebasan.
  • Piksel 3a, 3 sareng 2 ningkat "OK Google" sareng Pangwanoh musik.
  • Aya ogé ngalereskeun. pikeun bug boot bastian pikeun Pixel 3.

Mimiti unggal sasih salawasna ngandung harti waktuna pikeun ngamutahirkeun pamariksaan kaamanan anyar kanggo Android sareng bulan Juli, Google nyebarkeun patch anu panganyarna dina dinten kahiji bulan.

Kawas kalolobaan sasih, sasatoan Juli hadir kalawan dua kaping: 1er sareng 5 Juli. Tipik kerentanan has pikeun sistem, perpustakaan, struktur media, jrrd cicing di dieu pikeun mastikeun kaamanan sareng panyalindungan telepon Android Anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan alat Pixel 3a, 3, atanapi 2, salah sahiji parobahan anu paling narik pikeun pamaké waé kaasup detéksi hadé tina paréntah "OK Google" sareng "music detection" (sigana pikeun telepon anjeun). dina kamajuan). Rojongan kanggo basa Jepang Unicode dina sadaya telepon Pixel ningkat, kitu ogé telepon Pixel 3 sareng 3a ku ningkatkeun chip Titan M.

Patch kaamanan dilengkepan pikeun telepon Pixel. Jadi pastikeun yén parios upami apdet aya. henteu acan nampi.

Bulletin Kaamanan Android: sadaya anu peryogi kauninga!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.androidcentral.com/july-2019-security-patch-rolling-out-improved-ok-google-detection