Ivanka Trump nyiptakeun luhur G20 anu anjeunna langsung sieun

Teu gampang pikeun putri présidén AS urang sabtu minggu ieu. Pidéo anu kawilang ngerakeun disusun ku anjeunna, tuluy sauntuyan memes, tuluy adina beuteung na nyarios ka anjeunna dina wawancara. Sanggeus éta, Ivanka Trump sigana hoyong méakkeun sababaraha minggu ka hareup di hiji pulo teu didumukan.

Donald Trump Présidén Amérika resep nya dikubeng ku jalma-jalma anu, dina kahirupan pribadina, janten sanés panasehat Ivanka Trump hadir ka unggal madhab. ] Contona, dina gempungan G20 sareng kapribadian pangpentingna di dunya. Dina gempungan ieu, Ivanka Trump ngalakukeun hal hese lalajo tanpa kacau ku naraka.

Dina awalna, video di handap ieu disalabarkeun dina Instagram ku Kapersidenan Perancis, sareng nunjukkeun yén Ivanka Trump nyobian ngahijikeun paguneman. Présidén Perancis, Emmanuel Macron Justin Trudeau Perdana Menteri Kanada Theresa Méi Perdana Menteri Britania sareng Christine Lagarde .

Sababaraha kawas Ivanka Trump bakal katingali teuing dina versi film ti Bridget Jones sareng hayang emulate pamandangan ieu.

[1945]

Trump ieu visibly mocking Internet sareng mérésan naon anjeunna pilari dina rapat ieu, anu aya Jessica Ditto disebut BuzzFeed mun nyempad sareng kritikus sareng nyarios manehna teu ngarti kunaon Ivanka Trump, lulugu panasehat présidén, kedah diserang.

Hayu urang nyebutkeun yén raray Christine Lagarde nyebutkeun hal anu béda-béda

Poto: YouTube

Sareng jalma anu geura-giru mimitian nyieun memes dirasakeun Ivanka . ( junk Ivanka ). Dina gambar ieu, Trump nembongan dina runtuyan kaayaan dimana anjeunna kedah janten didinya. Startedta kabéh dimimitian Erin Gloria Ryan anu nulis on Twitter dibuka hashtag nu Ivanka anu teu dipenta margi

kungsi mendakan eta ngerakeun, ridiculous sareng bahaya. datangna dina lapisan diplomatik pangluhurna. Sahingga ngarawat sabab loba jelema di dunya satuju.

Ivanka angkat ka bendera Ivo Jima

dina konferensi Yalta Stalin Churchill et ti Roosevelt . Big Opat ukiran dunya perang. #unwantedinvanka pic.twitter.com/FoNoXwqyBe

- emeren.C.kitten (@EmergenKitten) nu 2 Juli 2019

Keur makéna panungtungan

Jeung madhab kajadian hal penting saeutik

Aya jelema anu nanyakeun dina tweet eta yén batur nyandak gambar tina Ivanka Trump Asah Beyonce di laboratorium Curie lukisan dina kalahiran UUD Amérika, atanapi Ngampar gedé

gambar nalika anjeunna ngadatangan pasamoan antara Donald Trump na Kim Jong un di zona demilitarized antara dua Koréa, tapi saéstuna dipigawé sareng Ivanka Trump nyalira digambarkeun kasus engké dina cara surreal

Tapi teu ngan ieu di Internet ngerakeun ku ayana Ivanka Trump dina kaayaan nu tangtu. Coincta kabeneran, tapi kakara sanggeus gempungan G20, wawancara pikeun kalawan Karlie Kloss ieu dipedalkeun dina British Vogue, anu ogé badan atra Trump, sanaos kitu pisan gently. Kloss paling dipikawanoh tina modél, tapi paduli subyek anu ayeuna mah teu ngindubirikeun ku Trump, salaki Kloss. Josh Kushner saha lanceukna nyaéta Jared Kushner saha Ivanka Anjeunna nikah ka Trump sareng oge panaséhat pikeun Présidén AS Donald Trump. Sanaos kieu, Karlie Kloss tetep partéy Démokratik dirojong ku Hillary Clinton di 2016 sareng parantos ngritik politik Trump urang saprak pamilu

. . Lamun kami henteu terang anjeunna, Kloss parantos ngajantenkeun abdi santai dina wawancara sareng Vogue di Inggris kenging hésékeun ngarawat kaayaan sareng sepuh kolot anu diantepkeun ka présidén:

Kuring difokuskeun nilai umum sareng salaki kuring; nilai liberal nu kuring digedékeun sareng dina mana kuring cicing hirup abdi sangkan jauh

via GIPHY

Gambar Artikel: Mark Wilson / Getty Images

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://24.hu/kultura/2019/07/03/ivanka-trump-g20-mem-bridget-jones/