Royal Lines: Kumaha Kate Middleton ngawartoskeun William yén Aisyah henteu hoyong diolah kawas dormat a & # 039;

éta Adipati et Carita cinta tina Duchess Cambridge mimitian ampir dua puluh taun ka pengker. freshers di St Andrews University, Fife. Kate bakal narik perhatian William dina acara fashion 2002 nalika anjeunna muncul di panggung dina pakéan renda transparan. Hubungan pasangan ieu janten umum saatos dipoto di Klosters sareng, dina Juni 2005, pangeran sareng anjeunna kabogoh nyaah pisan dina dinten lulusan upacara.

Dina awal 2007, salila lima taun, gosipna nyebarkeun éta Pangeran William pamustunganana tiasa ngusulkeun ka universitasna pikeun ngadamel hadiah ka universitas na dina Januari 9.

Nanging, sanaos lamunan. Pangeran William mutuskeun henteu ngadamel usul ka kabogoh na anu lami sareng réngsé hubunganana.

Pewaris tahta bakal parantos karasa "claustrophobic" dina hubungan.

Waktos ieu, pamisah ieu lega dipikanyaho sareng dibahas. perkawis dina pers sareng pribadi, henteu sapertos anu mimiti aranjeunna nyandak waktos istirahat, anu bakal kajantenan nalika Kate sareng William nuju kuliah.

Kate katingalina ninggalkeun William tina kalakuan gagabahna nalika istirahat utama na (Gambar: Getty)

autoplay_video, warta karajaan, kulawarga karajaan, pangeran william, william kate, kate middleton, kate middleton warta, kate william kawinan, pangeran george, putri charlotte, pangeran louis, karajaan terakhir, warta karajaan

Kronologi hubungan antawis Kate sareng William (Gambar: Getty)

Pas pangeran réngsé ku Kate anjeunna gaduh pikagumbiraeun liar di kelab malam London

Laporan nyatakeun yén Adipati Cambridge ayeuna bébas. Anjeunna ngawartoskeun sakelompok tujuh babaturan, "Kuring bébas!"

Gambar anjeunna nari dina podium di Bournemouth kalayan Brazilian anu megah dina sadaya koran.

Numutkeun hiji artikel dina édisi 2007 Surat dina Minggu. Ditulis ku koresponden karajaan Laura Collins, Katie Nicholls sareng Ian Gallagher, Kate "dihina" ku antics pangeran sareng ngaluarkeun ultimatum pikeun mantan kabogohna.

Laporan nyatakeun, "Ieu mangrupikeun peringatan anu kahiji ngeunaan jenis ieu yén anjeunna parantos diluncurkeun salami hubungan opat taun satengah.

"Kate cekap cekap sareng kecap-kecap éta disilihtukeurkeun.

"' Kate ngawartoskeun ka William yén anjeunna ngadamel dirina. goréng, "salah sahiji baturna terang.

"Anjeunna ngalaman mangtaun-taun sareng budak awéwé ngalungkeun dirina dina kabogohna sareng hiji waktos anjeunna mendakan anjeunna lucu malah pédah.

autoplay_video, warta karajaan, kulawarga karajaan, pangeran william, william kate, kate middleton, berita tina kate middleton, kate bakal nikah iam, pangeran george, putri charlotte, pangeran louis, karajaan terakhir, warta karajaan

Kate sareng William pamisah dina April 2007 (Gambar: Getty)

autoplay_video, warta karajaan, kulawarga karajaan, pangeran william, kate william, kate middleton, kate middleton warta, kawinan kate william, pangeran george, putri charlotte, pangeran louis, karajaan terakhir, warta karajaan

Kate bakal dihina ku kalakuan William (Gambar: Getty)

"'Tapi saatos kalakuan pang anyarna, anjeunna masihan anjeunna ultimatum sareng nyarioskeun ka anjeunna yén waktosna kalebet anjeunna ngalaman paripolah sapertos ieu di masarakat, anjeunna ngémutan gambarna ogé nyalira.

"Manéhna ngomong yén manéhna henteu siap ngarawat kawas gimang sareng paripolah lurunan nya kakeunaan gambar dirina.

"Baheula, anjeunna sering ngantunkeun yén jenis éta, tapi leres waé ngaganggu anjeunna." "

gancang, William sadar yén anjeunna parantos ngadamel a

Saatos ngan tilu bulan, pasangan éta duaan.

Dua lalaki éta babarengan babarengan tilu taun sateuacan nikah sareng nikah dina upacara dongéng di Westminster Abbey di 29 April 2011.

éta Adipati et Duchess Cambridge ayeuna gaduh tilu murangkalih anu geulis, Pangeran George, Putri Charlotte, sareng Pangeran Louis.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express