Dokter nawiskeun jus héjo jeruk nipis, jalan alami kaleungitan beurat sareng ngaleungitkeun racun tina awak - SANTE PLUS MAG

Dokter nawiskeun jus héjo jeruk nipis, jalan alami leungit beurat sareng ngaleungitkeun racun tina awak

Awak urang terus kakeunaan racun anu aya di dahareun urang pangan ku urang ogé dina hawa anu kami hirup. Kadangkala organ urang teu tiasa leupas tina sagala runtah akumulasi leres. Untungna, aya resep alami anu ngabantosan ngaleungitkeun racun tina awak anjeun sareng murni tina awak anjeun pikeun ngajaga anjeun. Dinten ieu kami nampilkeun resep ti Dr. George Della Pietra ND, panulis buku 10 Day Green Smoothie Cleanse

Karacunan didefinisikeun salaku zat tina sipat toksik anu dihasilkeun ku organisme. Canta tiasa asalna tina awak urang sorangan, kadaharan urang atanapi polusi. Lumayan dina jumlah badag dina awak urang, racun-hal éta nganggur ayana fungsi kami organisasi sarta ngarobah stabilitas na. Whyta pisan sababna naha penting pikeun ngabantu kiwari dimungkinkeun ku ngamurnikeun tips sareng resep sareng resep alami. Nalika ngabaturkeun awak, 5 organ asup kana antrian: ati, ginjal, peujit, bayah sareng kulit.

Aya seueur ngobrol ngeunaan inuman "detox" anu ngabersihan ngabersihan sistim pencernaan sareng ngabersihan ngaleungitkeun racun tina awak. Naon urang ngajukeun dina sésana dina artikel ieu téh mirip: inuman anu héjo, anu gampang ngalakukeun, janten reboost awak anjeun sareng eusian ku vitamin.

Bahan sareng metoda persiapan:

- 1 papantunan

- ½ bonténg

- 1 apal

- 2 gagang tina seledri

- Kol 3 daun kale

- jahé seger

Mimitian ku nempatkeun sagelas cai dina Blénder, tambahkeun sadaya bahan sareng campur sadayana sateuacan nambihan daun kale panungtungan. Campur deui teras nyaring préparasi anjeun upami hoyong.

Salaku bagian tina hiji diajar dimana peserta dina kaléncangan jus disusun ku jeruk, kale, apal, seledri sareng jahé kanggo poe 3, para ilmuwan katalungtik ngurangan anu signifikan dina beurat subjékna, ogé ongkosna masing-masing tina firmicutes, baktéri anu parangkat urang neangan deui di urang kaleuwihan beurat. Alsota ogé ngalaporkeun tingkat langkung baktéri, umumna dihubungkeun sareng panurunan faktor-résiko kanggo sindrom métabolik kolesterol sareng darah.

Mangpaat kadaharan ti nu resep

limun

Antioksidan anu saé, jeruk ieu ngamajukeun ngutusan ogé leungitna beurat. Numutkeun ka nutritionist Alexandra Dalueta bakal janten babaturan deukeut gede saimbang pH awak, ku kituna promosi nyerna sareng nangkep nu proliferasi baktéri sareng peradangan jaringan aggravated ku polusi jeung stres.

apel

Apel sumber ieu saé pisan polifenol, antioksidan anu mencegah formasi radikal bébas nanggungjawaban sél sepuh tur ngajaga panyakit. Beunghar seratbuah ieu ni'mat transit.

Bonténg nu

Kadaharan ieu kuat diuretik nu ngabantuan awak leupas tina racun sarta jaringkan pisan.

seledri

Salian ti janten suppressant napsu anu hadé pikeun jumlah serat anu dikandungna, seledri na saé antioksidan tarung ngalawan proliferasi radikal bébas nanggungjawaban kanggo sél nu cageur awak awak.

Kale engkol

Beunghar vitamin, mineral jeung serat, rupa-rupa kolot kol héjo engkol kale Mangrupakeun kadaharan kalawan kakuatan antioksidan anu penting. Helpsta ngabantuan anjeun kengingayunkeun eusina kusabab kandungan kalori sanés sareng kontribut nutritive tacan kalindih.

jahé

Sampurna pikeun kaleungitan beurat jeung nurunkeun kadar kolesterol LDL, jahé mangrupikeun babaturan kuat pikeun ngabersihan awak. Ceuk nu laporan diterbitkeun ku Harita kritis dina Sciencelmu Kadaharan sareng Gizi, Konsumsi biasa ngaréduksi awak awak, kuriling cangkéng sareng rasio cangkéng-ka-hip.

Conto kombinasi lianna inuman detox:

Aya sauntuyan sagala resep dumasar kanafoodstuffs bergizi sarta detoxifying anu bakal nulungan meresihan awak anjeun.

- Bonténg, jahé, seledri jeung peterseli

- Tomat, kale, bawang bodas, Basil sareng seledri

- Bayam, bawang bodas, tomat, rawit sarta jahé

- Seledri, bayem, dill jeung tomat

- Kol, bayem, dill jeung lemon

warnings:

Inuman ieu henteu disarankeun pikeun jalma kalayan masalah tiroid. Ista ogé henteu dianjurkeun bisi tina gangguan burih, biliary sareng / atanapi renal, ibu hamil, jalma lemah sarta bisi panyakit getih. Konsumsi parantos kuat diasamkeun sateuacanna dioperasi kusabab éfék antikoagulén tina jahé sareng kamungkinan interaksi-obat anu tangtu.

Upami mamang anjeun, ragu badé angkat ka dokter anjeun.


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE