Kunaon Pangajaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan AS 1 akar akar ngalawan Amérika Serikat di Piala Dunya Awéwé

Lyon, Perancis - Hiji prajurit Amérika anu parantos ningalikeun peta di Apganistan kedah ngalawan ngalawan Amérika Serikat, tapi Brandon Bloodworth boga musabab pangalusna di dunya. Atawa, dina hal ieu, dina Piala Dunya Awéwé.

"Kuring ngan saurang lalaki anu meryogikeun mantenna pamajikanana," ceuk Bloodworth, 24 dina paguneman telepon di Kemis. "Senang awéwé, hirup bahagia."

Urut atlet atletik di Long Beach State, Bloodworth nikah ka bek Walanda Dominique Bloodworth (dilahirkeun Janssen), anu bakal nanggungjawaban kanggo ngeureuykeun serangan Amérika dina sirah Alex Morgan. sareng Megan Rapinoe di final Minggu.

Pikeun Amérika Serikat, aya kasempetan pikeun meunang hiji judul padeukeut kadua. Pikeun Walanda, ieu mangrupa kasempetan pikeun neraskeun naék gancang tina program anu kalibet dina turnamén maén bal awéwé kahiji kanggo kadua kalina. Kanggo Bloodworth, éta duanana skenario sampurna sareng skenario heartbreaking.

"Saprak mimiti pasanggiri, kuring geus ngajetkeun hasilna ieu," émak anjeunna. "Ayeuna éta di dieu. Abdi henteu hoyong saha ningali kuring ka oranyeu hoyong Walanda sareng Abdi ngaraos nu ngahianat. Ieu hiji-hijina hal anu anu kuring kantos kuring ditunda hareup nagara abdi. Dominique masihan kuring pisan; Kuring ngan hayang nya ngawujudkeun impian nya. "

Anjeunna sanggup ngarasakeun 4 Juli ieu di kota Perancis menawan ieu Lyon, ngadatangan Dominique di hotél tim Walanda sapoé sanggeus meunangna dina semifinal tim ngalawan Swédia.

Pusat Perancis pisan santai sareng nyepeng ka tujuh bulan pamayaran na militer. Bloodworth didasarkeun dina kacamatan Afghan Bagram - nicknamed Rocket City - di mana dasarna dibalanjakeun kali 42 dina sabulan.

Nepi ka harita, di 2017, anjeunna sareng Dominique parantos nikah sareng dua taun. Manehna lénggalan kanggo Arsenal di Super League awewe na di Inggris, sareng anjeunna sehaten nikah sareng na kanggo mantenna.

Upami anjeunna uih deui

"Unggal kali kuring ngadangu bom, kuring siga kumaha 'Hirup abdi tiasa berpotensi jadi luar biasa, atanapi henteu tiasa na langkung sauyur,'" anjeunna nambahan. Samentara éta, Dominic ngirimkeun anjeunna parsél, video games sareng manisan Walanda sarta, leuwih hadé kénéh, unggal bulan kaca anyar kalénder ngeusi poto di antarana.

Kana na mulang, petualangan anyar dimimitian - sareng terus. . Pasangan kawin ka 2018 sareng usum hareup Dominique bakal gabung ku Wolfsburg, saurang final final Liga Champions sareng opat waktos, sedengkeun Brandon nyiapkeun karir anyar salaku dokter gigi.

Tapi ... saluhuna waé, anu bisnis leutik di Piala Final Dunya.

"Urang parantos nyarios sateuacanna" Sareng di dieu? jeung naon kajadian, "ngawartoskeun kuring Dominique di daérah wawancara sanggeus semifinal. "Ieu kitu khusus keur kuring sareng sareng salaki kuring anu sadaya anu tiasa ngarep pisan. Kuring nyaho salaki kuring nyorong langsung nyorong urang, supaya éta abdi panginten mikaresep. "Dina tim kami, henteu aya seueur sieun," tambah.

The selingkuhan cinta amis tur endearing tina Bloodworths dimimitian dina 2016 nalika Brandon jeung babaturan anu pagawean misi di Yordania jeung perencanaan méakkeun libur maranéhanana di London. Hoyong henteu nyingkahan wisata, Brandon ngahubungan online London sareng grup warga. Dominique aya salah sahiji jelema anu na dikaitkeun-an, tapi teu nembongkeun yen manéhna saurang pamaén maén bal.

Henteu yén hal-hal éta penting, kusabab Brandon henteu ludut kalayan pertandingan sareng henteu praktis nganggur ngeunaan hal éta. . Waktu dua lalaki ngomong beuki loba sarta ngadeukeutan, manéhna ngusahakeun ngadamel pasini, tapi nanyakeun naha manéhna teu aya dina sabtu minggu.

"Kuring pikir manehna éta palayan bar atanapi anu sanés," kedalna.

Tungtungna, réncang sobat anu katingali sareng mendakan awéwé éta maén pikeun Arsenal. "Naon Arsenal?" Jawab Brandon.

Dina tanggal munggaran, manéhna ménta nya janten kabogoh na. Manehna ngomong teu

Tapi anjeunna gaduh janjian kadua, lajeng nasib diintervensi. Sababaraha minggu engke, tim Walanda Nyanghareupan Amérika Serikat di Atlanta dina pertandingan internasional ramah ngalawan Amérika Serikat, ngan opat jam naek ti Brandon, Karolina Kidul. Anjeunna ngiringan rombongan, sareng aranjeunna parantos ngahiji saprak éta, sanajan sababaraha henteuna kusabab wisata Afghanistan sareng komitmen maén bal.

"Soundsta sora aneh, tapi janten pamaén bal profésional jiga tentara," Brandon. ngawartoskeun kuring. "Anjeun ngagem seragam, anjeun pisan napel dina hal anu leuwih badag batan anjeun, anjeun ngawakilan nagara anjeun sareng lamun aranjeunna nyaritakeun yén anjeun kedah balik wae, anjeun kedah balik.

"Manehna tumaros sadayana dina kakuatan nya pikeun ngarojong kuring nalika kuring aya di perang. Kami Kami pisan bersyukur yén ayeuna kuring tiasa ngarojong nya. Ita pisan sababna kuring keprok deui ku anu sanés nagara abdi. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/womens-world-cup-united-states-netherlands-final-uswnt-usa-america-070419