Robben lirén:

Arjen Robben ngumumkeun pangsiun ti maén bal profésional saatos maénkeun peran konci dina dasawarsa emas Bayern Munich.

"Kuring pasti bakal pangsiun. Sareng saé, "saur Robben, 35 taun ka tukang, dina hiji pernyataan dileupaskeun Kemis di média Jerman. "Éta kaputusan paling kuat anu kuring kantos dina karirna."

Robben, anu kontrakna sareng Bayern Munich parantos tanggal Juni Juni 30, nambihan: "Haté kuring nyarios leres, awak kuring henteu."

Bagian tina karirna anu suksés, Robben kantun seueur pamitan turis di Bundesliga di 2019. Anjeunna perang sababaraha deui anu cilaka.

"Ieu kaputusan haté dimana na tubrukan. Mémang nyatana yén barang-barangna henteu dijéntrékeun ku Robben. "

Dina pertandingan pamungkasna di Allianz Arena, Robben aya dina tim Bayern nalika raksasa Jérman meunang gelar Bundesliga pitu berturut-turut, sateuacan menang dua nasional.

Saatos cicing di FC Groningen, PSV Eindhoven, Chelsea sareng Real Madrid, Robben ngagabung sareng Bayern Munich dina 2009. tur janten salah sahiji klub anu paling hébat salami dasawarsa ka

Dina pertandingan 201 dina Bundesliga, anjeunna ngoleksi tujuan 99 sareng tujuan tambahan 62.

Finalis Piala Dunia 2010 milu dina patandingan Liga Juara 110 pikeun Eindhoven, Real Madrid, Chelsea sareng Bayern. 19659002] Anjeunna netepkeun waktos na di klub ku nyetak kameunangan final Liga Juara Jérman 2013 ngalawan Borussia Dortmund, kéngingkeun 2 di 1 ku Bayern.

Salila karirna, Robben parantos kénging dalapan judul Bundesliga, lima Piala Jerman, dua piala Liga Premier, hiji Piala FA, hiji judul Liga, dua urang Walanda sareng hiji Eredivisie anu unggul kana Liga Juara jeung Piala Dunia. Klub di 2013.

Anjeunna parantos ngiringan tilu Piala Dunia sareng tilu Championship Éropa.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/bayern-munich/story/3893142/robben-retires-heart-says-yesmy-body-says-no