Upami garis 2 ieu dina leungeun anjeun minuhan, éta mangka Rahasia ngeunaan kapribadian Anjeun - SANTE PLUS MAG

Upami garis 2 ieu dina panangan anjeun patepang, éta nyebarkeun rusiah ngeunaan kapribadian anjeun

Didamel saprak subuh waktos, palem tangan mangrupikeun seni divinatory anu tiasa ngaduga nasib lalaki ku maca garis leungeun. Sanaos henteu uni kusabab ayana élmu ghaib, prakték ieu tetep pikaresepeun, bahagia pikeun diajar anu langkung jéntré ngeunaan naon anu aya di hareup.

Dina waktosna, palem tangan anu ngan ukur ngarujuk kana garis anu nyekup nganggo hiji leungeun. Anjeunna ngalahir chirology anu ngamungkinkeun diajar anu langkung jero ngeunaan sipat hiji jalma. Élmu anyar ieu ngagambarkeun hasil panangan dua leungeun dina sadayana. Mémang, dumasar kana analisa garis, tapi ogé tina wujud, panjang ramo, élastisitas kulit, kuku sareng sadayana ciri khusus tina panangan.

Tujuanana chirology nyaéta pikeun ngabantosan lalaki pikeun pamahaman anu langkung hadé kana dirina. Éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ningali kualitasna sareng kalepatanna, sareng ngadeteksi sipat kapribadianna. Ku ngajantenkeun diri sareng pamahaman anu jero ngeunaan pageranana jero na, aranjeunna tiasa ngatur kahirupan sareng ngamekarkeun poténsial pikeun masa depan anu suksés.

galur dina panangan anjeun patepang

Dinten ayeuna, urang museurkeun topik anu caket pisan kana ati anjeun: kadeudeuh.

Kalayan palemah, urang bakal ngenalkeun anjeun pikeun aspék-aspék tinangtu kapribadian sareng naon hartosna pikeun kahirupan cinta anjeun anu bakal datang.

Mimiti, mimitian ku nempatkeun sasarengan silih gigih sareng péngkolan palem anjeun pikeun maca garis-garis jantung, ieu mangrupikeun garis anu disimpen di luhur palem anjeun.

1 / Upami garis jantung kénca kénca anjeun leuwih luhur tibatan hiji kénca

galur dina panangan anjeun patepang

Éta hartosna anjeun mangrupikeun jalma anu ngarawat tur gairah. Anjeun saé sareng anjeun resep bagikeun waktos anu saé pikeun anjeun anu dipikacinta. Hanjakalna, kahirupan cinta anjeun sigana ngagaluruh. Anjeun tiasa sacara gampil leumpang dina suku anjeun sareng anjeun percanten ambing. Anjeun kedah ati-ati ngeunaan ménu mitra jahat. Upami anjeun teraskeun kalibet dina hubungan toksikanjeun bisa jadi kabiasaan pikeun dirawat parah. Anjeun peryogi jalma anu ngajantenkeun anjeun hadé dina kahirupan anjeun sareng terang kualitas intrinsik anjeun.

2 / Garis leungeun kénca anjeun leuwih luhur tibatan kénca kénca

galur dina panangan anjeun patepang

Anjeun wijaksana dina alam sareng pikir sacara rasional pisan. Anjeun terang kumaha kedah sabar sateuacan milarian jalma anu pas pikeun anjeun. Anjeun bakal mungkas mendakan éta, tapi dina umur anu langkung canggih ... Anjeun jauh teuing kaku sareng gaduh masalah narima bédana. Janten wareg, Anjeun milari jalma anu nyayogikeun standar anu anjeun anggo. Tapi kasampurnaan henteu aya sareng anjeun kedah dilegakeun widang panalungtikan anjeun. Pastikeun pikeun ngevaluasi sarat anjeun sareng muka haténa pikeun bogoh.

3 / Dua garis leungeun anjeun baris sampurna

galur dina panangan anjeun patepang

Anjeun jalma anu béréhan pisan sareng nawiskeun cinta saratna pikeun anu anjeun dipikacinta. Anjeun resep janten di dinya pikeun iraha waé. Hate na lembut sareng murni, sareng anjeun terangkeun kareueus sareng niat jahat. Kadewasaan ieu sering nyasabkeun anjeun sareng anjeun parantos ngalaman pisan anu kapungkur. Anjeun kaleungitan kapercayaan dina cinta sanajan anjeun kedah macét. Sensitipitas anjeun mekarkeun anjeun sieun janten tatu sareng Waspada pasangan poténsial. Anjeun leres janten jaga anjeun, tapi cobi janten kabuka-waktos sareng nyandak waktos pikeun nganalisis kabiasaan sateuacan ngalakukeun pangadilan. Sadayana henteu kersa ngadangukeun anjeun sareng anjeun kedah bagja.


Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE