Handapeun chassis ieu Mustang, mobil listrik

Sababaraha mobil anu simbolik. Mustang, contona, nyaeta mobil otot Amérika par kaunggulan. Kawasa, buzzing, chasm béngsin ...

Charge Automotive mangrupakeun panulis mobil Inggris anu kaceluk. Dinten ayeuna, parusahaan ngumumkeun a Mustang listrik. Mobil ngagunakeun chassis asli warsih 1960 sarta nyingkut sagala téknologi modéren mobil listrik.

Muatan ngaluarkeun listrik Mustang

Mimitina, salah bakal sumpah jalan Mustang heubeul 50. Logika, saprak éta nyokot awak Ford Mustang dina taun 1970. Ngadeukeutan ka imah, aya lambang Charge, parantosan lampu hareup sareng pungkur robah, sarta leungit saringan.

Impressive!

Sisi performa, Charge janji hiji hal anu cukup pantes tina Mustang anu aslina. Versi ahir bakal nunjukkeun laju maksimum 240 km / jam sareng 0 di 60 mph (97 km / h) dina kirang ti 4 detik. Batréna tina 64 kWh masihan ngeunaan 320 km otonomi. Rada menak pikeun mobil sapertos najan cukup lemah dibandingkeun kandaraan listrik anu aya.

Nyiptakeun megah ieu bakal dipidangkeun dina ukur salinan 499. éta reservations geus muka. Tapi puguh, sareng ngingetkeun bankir, éta bakal kosina jumlah seueur 300 000 £ (334 000 €). Méwah nyetir na Mustang tampa kudu ngahakan liter sareng liter sareng nemahan di sakumna lingkungan mahal!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/sous-le-chassis-de-cette-mustang-une-voiture-electrique-321650