Awal restorasi umum tina Rembrandt "Ronde de nuit"

Réspérasi lukisan anu ageung, salah sahiji karya anu terkenal di dunya, ogé bakal disiarkeun langsung dina internét ku kituna "sadayana" tiasa hadir.

Disebut "Operasi babak wengi"Proyék, anu bayaran sababaraha juta euro, anu pangheulana. coqueiphone bisi iphone Éta mangrupikeun "panalungtikan anu pangpanjangna sareng komprehensif sareng karya restorasi karya Rembrandt dina sajarah," ceuk musium dina hiji pernyataan.

>> Watch Taco Dibbits, Diréktur Jéndral Rijksmuseum, ngajelaskeun panalungtikan lukisan lukisan sareng Rembrandt (subt judul Walanda dina basa Inggris)

Kalayan paningal ngeunaan masa depan sareng generasi anu bakal datang, Rijksmuseum hoyong "ngalestarikeun anu pangsaéna" karya hébat, anu ngagaduhan langkung ti dua juta sémah unggal taun.

Kieu waé bakal tiasa ningal sapuan hipu réstorén sanés dina damel dina gelas kasus anu khusus didamel pikeun acara ieu sareng dirarancang ku arsiték Perancis Jean-Michel Wilmotte, anu parantos dititipkeun sareng tata perenah kamar dina acara éta. renovasi panjang musium réngsé di 2013.

Rembrandt ngabagéakeun

Salila Perang Dunya Kadua, lukisan disumputkeun dina bunker caket basisir (1939), teras pindah ka gudang di jero taneuh di Maastricht (1942).Kasus iphone 8 [National Archives Walanda] "/> Salila Perang Dunya Kadua, lukisan disumputkeun dina bunker caket basisir (1939), teras pindah ka gudang di jero taneuh di Maastricht (1942). bisi iphone murah jual perkara iphone [National Archives Walanda] Dutchman Rembrandt Van Rijn (1606-1669) nampi pesenan ti 1642 ti kaptén milisi borjuis Amsterdam, Frans Banninck Cocq pikeun ngagambarkeun perwira sareng anggota milisi-Na. iphone bisi xr bisi iphone murah Daripada merealisasi potret kelompok tradisional, sakaligus, Rembrandt ngénggélkeun sareng ningalkeun anu jaga dina gerak: anjeunna nyarioskeun carita dina lukisan na.

Nya "Peuting buleud", Kanvas monumental, tanggal 1642 sareng ngukur 3,8 méteran tinggi dina 4,5 meter lebar kanggo beurat 337 kilo. bisi iphone xs max Kasus iphone 7 Para ahli percaya yén éta nyandak pelukis sahenteuna sataun kanggo nyieun gambar ieu.

Dina tilu satengah satengah abad, lukisan parantos ningali sababaraha gerakan atanapi nyobian ngalereskeun sareng malah kabur ka Nazi.

Panampilan tina halo bodas

Pamulihan pamulihan utama pangpayunna balik deui langkung ti opat puluh taun, saatos serangan di 1975 teu saimbangna anu kedah motong sareng stabbings.

Saprak harita, para ahli parantos merhatoskeun penampilanna halo bodas dina sababaraha bagian lukisan, khususna di daérah anu ruksak ku tatu ditusuk, nyababkeun perwakilan anjing leutik di beulah katuhu: "Kami nyatakeun dina taun-taun ayeuna, kilauan bodas muncul di bagian handap lukisan na.