Kontroversi, panolakan sareng mundur tina ucing Shane Dawson, JK Rowling nyaéta pahlawan retro, jsb. - video



Hatur nuhun ningali PDS Senén sareng janten bagian tina kulawarga anéh urang!
Inget yen sawaktos Anjeun ngakses http://BeautifulBastard.com pikeun saluran anu endah pisan, minyak janggot sareng lilin, paké kodeu "babaturan deukeut" pikeun henteu aya masalah, tapi upami anjeun ngalanggan, anjeun tiasa lereskeun 10% tina.
Nonton beja panganyarna tina Deep Dive: https://youtu.be/sEwERswlMus
Tingali di PDS pangahirna: https://youtu.be/M_8LXntZt6Q
Ngarojong eusi ieu ku langganan nu mayar @ http://DeFrancoElite.com
------------
Tuturkeun abdi dugi:
------------
Twitter: http://Twitter.com/PhillyD
Facebook: http://on.fb.me/mqpRW7
Instagram: https://instagram.com/phillydefranco/
------------
Dinten di anu agung:
------------
Legenda Apex: https://twitter.com/PlayApex/status/1107688701998432258
Guy Fieri angkat ka warung sneaker sareng kompleks: https://youtu.be/i4GKNaVb4z4
Asal eling: https://youtu.be/H6u0VBqNBQ8
Anu paling saé sareng Incredibles 2: https://youtu.be/lNeScBi6KXw
Fakta leres - The lancah Bolas: https://youtu.be/9qw3lkpa5lY
Lilly Singh ngagabung dina Club Ahir Ahir: https://www.cnn.com/2019/03/15/media/lilly-singh-carson-daly-nbc-late-night/index.html
Tumbu rusiah: https://youtu.be/U_dfIqmqSTw
------------
Tumbu / sumber penting:
------------
JK Balik Rowling:
https://www.cnn.com/2019/03/18/entertainment/jk-rowling-dumbledore-grindelwald/index.html
https://screenrant.com/jk-rowling-changing-harry -potter-canon /
https://www.vanityfair.com/hollywood/2019/03/jk-rowling-dumbledore-grindelwald-relationship?verso=true

Disney reengages James Gunn:
https://deadline.com/2019/03/james-gunn-reinstated-guardians-of-the-galaxy-3-disney-suicide-squadad-indefensible-social-media-messages-1202576444/ [19659003] https://www.gamesradar.com/james-gunns-suicide-squad-is-a-reboot-not-a-sequel-and-is–de-finly-releasing-evant-guardians-of-the-galaxy- 3 /

Shane Dawson hapunten koméntar Cat
https://www.wetheunicorn.com/youtubers/shane-dawson/cat-sex-podcast-apology-beastiality-joke/
https://www.eonline.com/news/1024392/youtube- star-shane-dawson s'excuse pour avoir plaisanté à propos d'actes sexuels avec son chat
https://www.nme.com/news/tv/youtube-star-shane-dawson-denies- abusant sexuellement de son chat-2463405

Nyorot pahlawan Christchurch:
*** Catetan: Kuring sok nyieun upaya henteu ngalebetkeun ngaran atanapi gambar ti panémbak massal dina acara abdi. Sanaos we make sababaraha sumber pikeun ngumpulkeun wincik sinyalna urang, aranjeunna ogé ngasupkeun informasi ngeunaan jalma anu kuring henteu daék nyorot.
Gantina, didieu aya tumbu ka situs anu nampi sumbangan pikeun jalma-jalma anu kakeunaan ku tragedi anu aya di Selandia Anyar.
https://givealittle.co.nz/cause/christchurch-shooting-victims-fund
https://www.launchgood.com/project/support_for_the_families__victims_of_the_new_zw_zealand_mosque_shoot##
------------
Diédit ku: James Girardier, nagen Goldberg
Dihasilkeun ku: Neena Pesqueda
Diréktur artistik: Brian Borst
Tulisan / Panalungtikan: Philip DeFranco, Lili Stenn sareng Maddie Crichton
------------
#DeFranco #ShaneDawson # Selandia Anyar

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=jXiMRecJHHk