Antara April sareng Mei 2019, tepi ngimpor dagangan na langkung ti 80 billion FCFA tanpa otorisasina tina Beac nu



(Investasi di Kamerun) - Bank Amérika Afrika Tengah (Lini Beac) mangka éta antara April sareng Méi 2019, bank anu operasi di zona Cemac (Kamerun, Républik Afrika Tengah, Kongo, Gabon, Equatorial Guinea and Chad) diimpor kanggo langkung ti 80 miliar mata uang FCFA tanpa otorisasina na.

"Hatur nuhun kana peralatan komputer anyar, anu Beac parantos mengenolaan sawatara perkara palanggaran anu ngabantah hukuman panawut ka bank"Nyebutkeun Bank Séntral. Dina ieu kagiatan impor anu haram di tukeur asing, nunjukkeun Beac, tepi ka bank ieu, marentahkeun pesenan para nasabah, tampa kudu leresan dipikabutuh pikeun nyertakeun ku Beac, kapanggih sorangan debtor sareng anu susurénna, khusus kanggo transaksi pembayaran éléktronik sareng Mindahkeun gancang.

The 80 milyar mata uang asing nu diimpor sacara dégal ku bank anu méh sarua jeung 92,3 milyar FCFA anu kapanggih ku Beac di 2 188 akun devisa anu dipikaresep pikeun kapentingan padumukan masarakat masarakat (Nagara, jalma alami, jalma hukum) antara 2000 sareng Pébruari 2019.

"Pangimeutan permanén tina jasa Beac ayeuna bakal nyegah kabiasaan ieu sareng ngahukum sadaya palaku"Ngingetkeun Bank Séntral.

SA

Maca deui IEUH