Halo IPUPA badé tinggaleun nga + epa ya JDT ngerem + Bourgee Emba ake Amérika Sarikat, Emanny - Vidéo



Ngalanggan on saluran kami on Youtube!
Telepon: 00 33 62 780 8565 00 46 73 891 2628
Facebook (grup): CleboaPointCom
Facebook (Kaca): Infos RdCongo

Catetan: The pernyataan dijieun dina video ieu ngagambarkeun mung pamadegan pangarang maranéhanana sarta ulah bunuh channel YouTube atawa ramatloka kami cleboa.com

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=araVyOi4tFE