Ieu alesan naha Kate Middleton henteu nepungan ratu salila lima taun saatos hubungan hiji?

Lima taun sanggeus mimiti hadir dina Pangeran William, Kate papanggih ratu (Gambar: Getty)

Duchess Kate papanggih Pangeran William di St Andrew di 2001 tapi sanés tanggal sateuacan 2003. Ieu ukur di 2008 yén ratu papanggih Kate pikeun kahiji kalina nalika Peter Phillips, dulur misan William, nikahkeun Autumn Kelly. The Sun nyarios ratu éta henteu kabetot dina nohonan kapentingan sunda pondok.

Barina ogé, tilu tina opat barudak Ratu cerai.

Nalika pasangan ayeuna nikah ka Kate, manéhna kabogoh jeung William

Pasangan maranéhanana misah sakedap di 2007, sataun samemeh Kate patepung kaisar kakuasaan.

William nyarios ka pamisah samentara: "Kami duanana ngora pisan, kami

MACA DEUI: Nyaéta Zara Tindall karajaan paling karajaan?

PANGERAN Yuningsih

Kate jeung William kakawin. dalapan taun sanggeus awal hubungan maranéhanana (Gambar: Getty)

"Kami leres ngarepkeun urang sareng déméhna, sémonos waé - hal anu hadéna. "

Ka Manéhna bakal nikah ka William dina 2011.

Ratu ratu janten sakaligus kadua dina tahta, anjeunna sigana bakal janten perkawis ratu nalika William bakal naek tahta.

Teu aya konsep ratu ti 1952 Pébruari. ibu ratu henteu laksanakeun

ratu

Kate sareng Ratu di hiji acara di Makasar (Gambar: Getty) [Xnumx] Peran Konsor ngarujuk kana pamajikan kaisar pamaréntahan.

Anjeunna jajah ku Adipati ti Edinburgh Philip, saprak pupusna George.

Upami Pangeran Charles diangkat jadi Raja Charles III samemeh William naek tahta, Camilla, anu Duchess of Cornwall baris jadi Ratu Consort.

Tapi, lamun William janten Raja William V., Kate bakal jadi Ratu Consort of England.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express