Orok Archie: Bakal Ratu ngabagéakeun Archie leuwih Pangeran George sareng nadya sareng sadulur?

Archie Harrison Mountbatten-Windsor nyaéta garis katujuh tina tahta, tapi teu sapertos misan-misanna, Pangeran George, Putri Charlotte sareng Pangeran Louis, panginten henteu kantos nyandak gelar karajaan. Kolotna, Meghan Markle et Pangeran Harry parantos milih teu namina Archie the Earl of Dumbarton, dina harepan masihan anjeunna pendidikan sapertos biasa. Ratu nembé parantos dicandak salaku hubungan anu caket sareng incu puterna Zara Tindall sabab anjeunna langkung "normal" tibatan Cambridges sareng hubunganna kirang formal.

Ingrid Seward, pangropéa-Majalah Majalah Majapahit, ngawartoskeun Fabulous Digital yén ratu ogé biasa sareng Zara, ngabagi cinta kuda anu sami.

Nalika Archie bakal diangkat janten "warga swasta", janten urang nganggap yén ratu bakal milih anjeunna?

Tilas Butler Rumah Tangga Royal Harrold nyarios, "Nalika datang ka sadayana incu-putu, aranjeunna sadayana dirawat cara anu sami."

Joking, Archie bisa samentawis janten karesep samentawis. anu "bungsu sareng anu pangleutikna," saurna, aranjeunna sigana bakal ngabentuk "hubungan anu caket" kusabab cagak tinggal caket dieu.

Orok Archie: Bakal Ratu ngukut Archie Ngeunaan Pangéran George Adik? (Gambar: Getty)

Archie cicing di Frogmore House di daérah Windsor, nawiskeun anjeunna seueur kasempetan pikeun ngarobih ku ninina sacara pribadi.

Nanging, déwasa lami Pangeran Charles nambahan, "Pangalaman kuring

"Kuring henteu pernah némutan pilih kasih pikeun hiji anu lain."

Ahli tata titi karajaan nyarios yén kapala monarki "kedah langkung serius". kalayan pewaris hareup abad ka tukang, tapi henteu lami.

Orok Archie: Archie dipiboga ku Meghan Markle

Orok Archie: Archie bakal dirawat "cara anu sami". salaku incu buyut ratu (Gambar: Getty)

Sareng sanajan ratu ieu katempona salaku langkung santai tibatan anjeunna sareng murangkalih sareng incu, anjeunna ngaku teu kajantenan.

ngajelaskeun: "Biasana waé si éta sapertos kitu, paningalan urang ngan ukur henteu sadar

"Ayeuna yén ratu parantos ngahontal umur 93 taun, béda pisan pikeun anjeunna kusabab anjeunna ngirangan kawajiban karajaan na.

"Ieu sigana masihan anjeunna sakedik deui sareng medal. jeung incu-incu anu nolak sareng leumpang.

Orok Archie: Zara Tindall ngajadikeun ratu seuri

Orok Archie: Zara Tindall seuri ku Ratu Sophie, Countess of Wessex, seuri (Gambar: Getty)

Orok Archie: ratu ngajempolan

Orok Archie: Archie panginten bakal disukai ayeuna salaku "bungsu sareng bungsu" Anggota tina kulawarga Royal (Gambar: Getty)

"Éta sigana beungkeut anu saé, kuring pikir anjeunna gaduh ogé sareng incu na."

Pak Harrold nambihan ratu

Anjeunna nambahan: "aranjeunna ogé tiasa angkat keur leumpang di Skotlandia.

"Para pamuda bakal resep ieu kusabab ratu saé pisan. pikeun éta jenis hal. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express