"Saeutik demi saeutik, dintenna kanggo dinten": naon Celine Dion tiasa ngajarkeun Duane "Dog" Chapman sakumaha anjeunna parantosan wilujeung sareng Bet Chapman

"Saeutik demi saeutik, ari kitu sareng dinten-dinten kaluar," ieu mangrupakeun kecap anu ngabantuan penyanyi Celine Dion cageur tina duka akibat kaleungitan salakina, nuturkeun kanker tina tikoro. Kecap ieu janten lagu "Recovery". Dina dinten saatos pupusna béntang télévisi Bet Chapman, éta gampang ningali kumaha salakina, Duane "Dog" Chapman, tiasa nganggo kecap anu nyenging sarua nalika anjeunna anu berjuang kaleungitanana.

Siga salaki telat Dion, René Angélil, Beth Chapman ogé ngabeujakeun warsih pikeun ngalawan kanker tikoro. Duanana pasangan pasangan mitra dina kahirupan sareng karya maranéhanana. René mingpin karir musik Celine, sareng Bet and Dog digawé babarengan pikeun ngudag penjahat sareng ngadamel dunya televisi captivating sakitar petualanganna.

Dion nyatakeun yén Rene éta hiji-hijina lalaki anu kantos urang dipikacinta tur kantos dicium. Carita cinta antara Dog jeung Bet ogé parantos panjang sareng sengit.

Celine Dion diinterpretasi "Pamulihan" dina acara kanker "Up Up 2 Cancer" sanggeus kaleungitan salakina samemehna taun éta.

Teu aya cara gampang pikeun ngurus duka kaleungitan hiji dipikacinta kusabab kanker. Komo pas anjeun nyiapkeun - sawaktos Anjeun parantos sareng wilujeung ka anjeun anu dipikacinta sareng terang kumaha anjeunna badé janten pengobatan sareng sohor - éta pisan nyeri mun ngaluyukeun sareng henteuna anjeun anjeun dipikacinta. Butuh waktu.

Duane "Anjing" Chapman nembe ngomong Hiburan peuting dina wawancara kahijina saprak rugi pamajikan tercinta sareng pasangan moro premium, Beth Chapman, tahap IV kanker paru sanggeus sesah jalan-jalan kalayan diagnosis saméméhna tina tahap II kanker tikoro dina 2017 . Anjing peupeus ceurik sabot nyarios yén anjeunna saré sareng lebu Bet deukeut di ranjang-Na.

Patali: Duane "Dog" Chapman nyebatkeun anjeunna saré sareng lebu pamajikanana dina ranjang - kapaur ngeunaan parah anjing na dina wengi pamakaman Bet Chapman

"Anjeun nyaho, abdi bade ngalakukeun sumebarna, lajeng abdi katingali [buntu] sareng Teu sangka," Kuring henteu badé ngajanten anjeun, sapertos, sapertos. Abdi badé angkat anjeun jarian sareng mimiti? Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta, "kecap Anjing.

Sakapeung, dina waktos duka, tiasa ngabantosan tetep naon anu geus mawa kabagjaan ka urang dipikacinta. Cecily, putri Bet urang, nembe parantos lakukeun ku ieu meunang kuku anu dilukarna ku perhiasan anu geulis - sapertos indungna - sareng babarayaan batur parantos nuturkeun jas. Lalajo acara atanapi ngadengekeun musik anu ngingetankeun anjeun musik anu leungit anjeun ogé tiasa ngabantosan - sanajan tiasa nyeri.

Patali: Saperti Pendapatan Duka Bet Beth Chapman, Wanoja Hamil Kalangkang Awéwé meunang kuku maranéhna pikeun ngahargaan ka awéwé anu mere ilham kaasih pisan

Dina wawancara anu, Dog ngabantosan dina wawancara anu anjeunna ngalaman pangalaman méngingan ningali gambar-gambar kahijina ti seri kanyataanana anyar, "Dog's Most Wanted". "Heta anjeunna parantos némbak ku Bet nalika manéhna masih keneh (" Dog's Most Wanted "bakal disiarkeun dina jaringan WGN America, sanajan tanggal nyiptakeun tacan dibenerkeun.)

Dog Chapman éta kalayan Bet unggal léngkah. ngaliwatan lalampahan ngalawan kanker. (Sumber gambar: Jalma)

Pendekatan musik pikeun ngahargaan mémori tina hiji jalma dipikacinta tiasa janten langkung kuat. Dina upacara peringatan anu tinggal di Parakan, Colorado, artis Injil Leah Shafer bakal nunjukeun ngahargaan Bet urang.

Tumbu: Panyanyi Injil favorit Bet Chapman, Leah Shafer, bakal ngaganggu peringatan dirina salaku rinci anyar dina jasa bakal diungkabkeun

Celine Dion indit aya teuing

Inta aya di 2016, nalika Dion ngarilis single single anu judulna "Recovering" sababaraha bulan saatosna salakina sareng sutradara, Angélil, saatos lalampahan panjang na ku kanker tikoro.

Angélil, kawas Bet Chapman, parantos didiagnosis kanker tikoro sababaraha taun samemehna (dina kasusna, dina 1999), satutasna kanker nya éta dirawat, angkat ka kampur, teras ngalénggalkeun warsih saterusna. telat, sabaraha jauh anjeunna parantos nyebarkeun di sakumna awakna. Sanajan dua perjalanan henteu idéntik, kasaruaanna - katut ngéléhkeun parantos kenca kanalangsaan pikeun baraya-hirup kénéh maranéhanana.

"Kuring masih asih," ceuk penyanyi éta BPS News ngeunaan Angélil salami wawancara ampir sataun saatosna. Dion dibagi yén Angelil mangrupakeun hiji-hijina lalaki anu kantos dicium sareng hiji-hijina lalaki anu kantos anjeunna dipikacinta. Siga Dog Chapman, Dion parantos soal teuing.

Celine Dion sareng salakina telat, René Angélil (Sumber Gambar: Gabe Ginsberg / WireImage)

Tapi ku ngarekam lagu "Recovery" - aslina ditulis ku seniman batu Pink - Dion sanggup kenging jalan anu langkung deukeut kana eta: penyembuhanana. Salaku kecap tina ayat kahiji sareng chorus laguna nyebutkeun:

"Kuring cageur

Iman anak

Ku bagian haté kuring

Abdi henteu gagabah sarta liar

Abdi cageur

Harepan anu kuring leungit

Bagian jiwa abdi

Saha anu mayar biaya

Saeutik ku saeutik, dinten ka dinten

Hiji hambalan dina hiji waktu

Milarian karapihan abdi

Ngabejaan ka Anjeunna Abdi bogoh manehna, enya

Candak deui katengtreman abdi. "

Hiji léngkah dina hiji waktos, urang arepkeun yén Dog Chapman ogé bakal mendakan énggal pikeun kéngingkeun. Tapi anjeunna bakal salawasna cinta Bet - awéwé neneng anu anjeunna parantos terang.

Leuwih jéntré ngeunaan prosés ujian médis SurvivorNet anu ketat.

"Saeutik-saeutik saeutik, dinten na parantosan" ieu nya éta kecap anu ngabantosan penyanyi Celine Dion cageur tina ngenes kaleungitan salakina nepi ka komplikasi kanker tikoro. Kecap ieu janten lagu "Recovery". Dina dinten saatos pupusna béntang télévisi Bet Chapman, éta gampang ningali kumaha salakina, Duane "Dog" Chapman, tiasa nganggo kecap anu nyenging sarua nalika anjeunna anu berjuang kaleungitanana.

Siga salaki telat Dion, René Angélil, Beth Chapman ogé ngabeujakeun warsih pikeun ngalawan kanker tikoro. Duanana pasangan pasangan mitra dina kahirupan sareng karya maranéhanana. René mingpin karir musik Celine, sareng Bet and Dog digawé babarengan pikeun ngudag penjahat sareng ngadamel dunya televisi captivating sakitar petualanganna.

maca deui