AROUNA M. TOURÉ tamu olahraga hébat ngabantah kana TV RENOUVEAU

"Itta diperyogikeun yén kayakinan balik deui ka ngokolakeun premiumna olahraga" disiarkeun tina perdebatan olah raga hébat dina Renewal Group FM / TV (98.1). Sundayta Minggu, 14 Juli 2019, ti 11h kana 12h30, acara anu hosts ku Renouveau Group urang Service Sports Manager, Mr. Séri Diarra sareng timnya.

Kudu urang inget yén perdebatan olahraga agung ieu mangrupakeun produksi grup Renouveau anu aya saprak 4ans; Mimiti ieu aya dina radio ayeuna ayeuna disiarkeun dina waktos sapertos radio sareng TV. Tota pikeun nawiskeun kasempetan pikeun para aktor sareng para panitén pikeun ngabahas, pikeun masihan pendapatna dina harta olahraga saminggu. Séntral utamina fokus kana kinerja tim Malian di Piala Dunya U19 Basketball, Yunani édisi 2019. Salila program ieu, aranjeunna didiskusikeun dina sub-tema kolaborasi jurusan olahraga sarta péderasi, kinerja tim Mali di CAN EGYPT 2019, gambaran Menteri ngeunaan évolusi olahraga sacara umum di Mali.

Milarian artikel sadayana dina Senén Senén 15 Juli Xnumx

Ku Alpha C. SOW

NEW HORIZON

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/arouna-m-toure-invite-du-grand-debat-sportif-sur-tv-renouveau