Jalma: Beyonce leumpang dina karpét beureum sareng putri pikaresepeun nya di baju dazz sareng pisan sarupa

La premiere du singa raja panjang ditunggu tungtungna lumangsung di Hollywood. Sakumaha tradisi nyarios, acara sapertos éta ngahiji palaku sareng seueur selebriti. Kusabab ieu pilem kulawarga, seueur di antarana nyandak barudak sareng anu dipikacinta.

Beyonce, anu mangrupikeun sora singa legendaris Nala, garwane Simba, ogé kalebet tamu.

Anjeunna sumping di Hollywood sareng putri 7 na, Blue Ivy. Aranjeunna ngumbara dina karpét beureum di ampir cocog jeung baju, jaket sparkling sareng rok transparan.

Beyoncé nempo karpét beureum sareng putri pikaresepeun nya dina baju anu kagét sareng anu mirip pisan .Beyoncé leumpang karpét beureum sareng putri pikaresepeun anu di pikasieuneun sareng baju anu ampir sami.Gambar Getty / Idéal Gambar

Pikeun kasempetan éta, panyanyi milih jakét Alexander McQueen, anu batu-batu anu terang sapertos anu saé éta sacara harfiah dibutaan sadayana ku kamulyaan na. Cocog sareng harmoni perhiasan Beyoncé.

Anjeunna ngagaduhan hubunganana sareng rok transparan anu katingali langkung jilbab. Sukuna Beyoncé sigana langsung kaluar tina jakét. Apik! Penyanyi éta henteu pernah ngalaman masalah anu ningalikeun kulit anu éndah sareng kurva anu éndah.

Beyoncé leumpang karpét beureum kalayan putri pikaresepeun nya dina baju anu kagét sareng anu ampir samiGambar Getty / Idéal Gambar

Naha anjeun resep tampilan anyar dina Beyoncé? Éta nyeri kanggo lalajo sadaya bling éta?

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR