tina 102 taun awéwé aya dina killing na tatangga 92 taun - BGR

Dina hal tragis tina rajapati jeung pancen aneh di Perancis, awéwé hiji ayeuna kasangka utama dina pembunuhan tatangga di imah pangsiun. The murders aya hanjakalna teu jadi langka di dunya, tapi naon ngajadikeun hal ieu aneh nyaeta yén 102 taun kasangka.

nurutkeun CNN Wanoja 92 taun heubeul ieu kapanggih "nyawaan" di kamar na di imah asuhan pikeun sabtu minggu teh. Milarian tersangka teu nyandak panjang, sabab awéwé tatangga, yuswa 102, disangka confessed mun killing "batur", tapi sababaraha isu tetep bisa ngumbar.

Numutkeun laporan Kaadilan, korban ngalaman tanda katingali. beungeutna ieu ruksak tur hiji panalungtikan kana ngabalukarkeun maot wangsit manehna maot ti sesek napas. awéwé éta ogé keok dina sirah. Imah asuhan, ayana di Chézy-sur-Marne, Perancis kalér, nyaéta ngan leuwih sajam ti Paris.

Penyidik ​​ceuk kasangka, yuswa 102 taun, kungsi bébéja salah sahiji pagawe di lembaga anu ngurus imah manehna sempet komitmen rajapati, sarta seemed bingung tur distraught. "The nyicingan ti kamar adjoining, 102 taun heubeul, mucunghul pisan agitated na ngawartoskeun salah sahiji staf médis yén Aisyah kungsi" ditelasan batur "," ceuk Frédéric Trinh, a penanganan jaksa kasus, dina hiji pernyataan ]. Manehna dibawa dina duanana rumah sakit sarta fasilitas jiwa sanggeus kajadian.

Pulisi nu neraskeun panalungtikan jeung AFP ngalaporkeun yén kasangka kudu nalungtik ku ahli kaséhatan méntal keur ngabedakeun ieu pantes hiji sidang kriminal. laporan ogé mangka eta pulisi teu acan kagungan kasempetan pikeun tanda tanya kasangka, meureun kusabab kaayaan Na. Rinci ngeunaan motif mungkin, upami aya hiji, anu langka.

sumber gambar: Markus Redmann / Imagebroker / Rex / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR