Pixel Reef urang Beastis Paper ngumumkeun Ayana di Gamescom 2019

Kaulinan kanyataanana maya anyar Eric Chahi (Another World, From Dust) dipidangkeun dina pidéo nu bakal diputer pikeun pertama kalina dina édisi 2019 ti Gamescom.

"Poetic Alliance" antara téknologi VR sareng midangkeun immersive, Paper Sudjiman mangrupakeun kaulinan orationksplorasi di dunya maya anu diwangun ku kahirupan liar anu balukarna tina akumulasi data, algoritma sareng garis kode poho. Sambungan sora di 3D nyaéta titik anu kacida penting pikeun tim Pixel Reef. British Roly Porter sareng awéwé punk rock band Jepang TsuShiMaMire ngabantu nyiptakeun soundtrack nu ngagambarkeun dunya warnana Sony ekslusif ieu (ngan diputer dina PlayStation VR). Desainer tina studio studio Montpellier Éric Chahi ngumumkeun dina vidéo anu sapertos teu dipanggal dina interaksi antara pamuter jeung fauna sareng flora dina "Bayangkeun yén anjeun proyek dikubur dunya anu parawan waé, dikirimkeun kana diri anjeun tanpa aya terang kamana. Interaksi sareng lingkungan tiasa nyandak kamajuan dina kaulinan sareng pamustunganana ngabalukarkeun anjeun ngamekarkeun visi alami dunya."

Sudjiman Paper di Gamescom 2019

Anggota Eric Chahi sareng Pixel Reef bakal ngarambat ka Cologne Agustus hareup kanggo Gamescom 2019 pikeun nampilkeun pers na ku demo diputerkeun ti Paper Beast.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/paper-beast-de-pixel-reef-annonce-sa-presence-a-la-gamescom-2019-322555