Android 9.0 TV Box, Pendoo TX6 Box Android 4Go DDR3 TV 32Go EMMC Dual ... - VIDEO



diskon husus 9.0 Android TV Box Android TV Box Pendoo TX6 4 3 DDR32 Go Go EMMC Dual WiFi + 2.4G 5G BT5.0 quad Core 3D 4K Ultra HD Android TV Box H.265 USB3.0 Klik di dieu HTTPS: //amzn.to/2XCFKqW
Produk anu saé pisan. Abdi ngagentoskeun roku abdi ku kotak android ieu sareng sih pisan

【】 NEW System Android 9.0 Pendoo TX6 Android TV Box hadir kalawan sistem operasi Android 9.0 diropéa ngaronjatkeun kinerja bahan sarta usability bar ku panganteur lag-gratis, leuwih stabil. Kasaluyuan jeung aplikasi panganyarna na aplikasi Android ngajalankeun mulus atanapi gél. Kotak tv android ogé nawarkeun loba pilihan jeung fitur praktis tur ramah-pamaké pikeun ningkatkeun pangalaman pamaké.
【Dual anteneu rarancang jeung WiFi】 TX6 boga WiFi Dual 2.4G + 5G perumahan terpadu sarta desain anteneu dual kuat pikeun ningkatkeun exhaustively nu WiFi sinyal panarimaan, a WiFi lega sarta stabilitas punjul. Performance pikeun ngurangan ibun na game online Nepi na streaming HD video streaming. Anjeun tiasa nyaluyukeun sudut anteneu WiFi éksternal horisontal tur vertikal pikeun WiFi optimal di tempat Anjeun.
【3D 4K H.265 & VP9 DECODING】 Pandéna TV Android sapinuhna ngarojong playback video 3D pikeun nempoan anu realistis. TX6 HDR & HDMI 2.0 terpadu kana kotak TV android tiasa ngolah gambar écés pisan; Téhnologi Dekodeu Profésional H.265 HEVC sareng VP9 ngarojong resolusi 4K x 2K dina pigura 60 per detik. TV TV Android nawarkeun speed operasi ultra-gancang sareng kamampuan ngolah gambar profésional. Anjeun tiasa ngarasakeun video 4K HD pamungkas sareng muter rébuan kaulinan Android dina layar 4k badag.
Réaksi Gancang & Lumayan】 TX6 Android Box nawarkeun kapasitas anu leuwih badag tina 4 GB RAM, ROMs 32 GB sareng prosesor bit 64. Operasi na gancang sareng saé, anu nyegah kacilakaan anu disababkeun ku teu cukup memori. Anjeun oge tiasa nambihan tambahan di hard drive, kartu TF pikeun ngalegaan panyimpenan. TV TV Android anu dilengkepan pangiriman 3.0 USB sakitar 10 leuwih gancang batan USB 2.0. Canta tiasa nransper payil, vidéo ageung dina laju gudang anu ditetepkeun ku alat panyimpenan, sareng ngaoptimalkeun mesin kanggo ngurangan pamakean dayana.
ICE Pangalaman Layanan Pangantangan sareng garansi Pangalatuan kapuasan Kapuasan dina palanggan mangrupikeun salah sahiji anu poko penting urang. Pernah salempang ngeunaan masalah saenggeus. Kami percaya diri dina kualitas kotak TV android urang sareng keukeuh nyadiakeun jaminan pergantian bulan 12 sarta jaminan kapuasan kana 100%. Upami, hanjakalna, anjeun kéngingkeun kotak TV Android anu leres, ulah ragu montakan layanan palanggan kami sarta kami ngabantosan anjeun tiasa ngabéréskeunana dina jam 12.
Unbox jeung resensi 9.0 Android TV Box, Pendoo TX6 Android TV Box 4 3 Go Go DDR32 EMMC Dual WiFi + 2.4G 5G BT5.0 quad Core 3D 4K Ultra HD H.265 USB3.0 Android TV Box
Ieu hiji kotak TV android terpadu konfigurasi tinggi panganyarna Android OS kernel 9.0 quad ARM Cortex-A53. Kalawan sistem Android kabuka, APK masif bisa dipasang dina will. Teu ngan hiji TV Android, tapi ogé mangrupa puseur hiburan kulawarga. Ngarasakeun rébuan nempokeun TV jeung film 4K Ultra HD! syarat tinggi: Operating System: newest Android OS processor 9.0: Allwinner H6 dugi ARM 1,8 GHz GPU quad-core Cortex-A53: Mali-T720 SDRAM: 4 LPDDR3 GB flash: 32 EMMC GB WiFi: nyokot muka 2.4G 5G + Dual WiFi IEEE 802.11 b / g / n / Aclan Ethernet: Ethernet RJ45 (100 M) USB inangna: USB 1 3.0, 1 2.0 kakuatan USB: kakuatan LED DC 5V / 2A (LED): kakuatan suplai: 3D biru: 3D hardware grafik akselerasi Rojongan HD H.265, 4K 60pfs, USB3.0, HD2.0 bracket: naon masalah kalayan produk urang Pendoo, Anjeun masih bisa meunangkeun saum sareng profésional solusi Pendoo. Service customer: Pikeun nawiskeun jasa pangalusna nu mungkin ka sadaya para nasabah, PENDOO nawarkeun layanan palanggan sadia 24h / 24. Sagala masalah, ngabagéakeun ngahubungan kami mun anjeun ngarasa bebas. Urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngajawab patarosan anjeun sarta nyadiakeun solusi bisa dipake pikeun anjeun. Packing kaasup: 1 x TX6 Android TV Box 9.0 1 x AS kakuatan adaptor (5V 2A) 1 1 x x IR jauh HDMI sambungan kabel 1 manual x pamaké

9.0 Android TV Box Android TV Box Pendoo TX6 4 3 DDR32 Go Go EMMC Dual WiFi + 2.4G 5G BT5.0 quad Core 3D 4K Ultra HD H.265 USB3.0 Android TV Box

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=NkZAjpc2k4k