Lalaki dipaké pikeun janten gunting

Hiji lalaki Florida anu aya dina asuhan wanoja anu ngagaduhan hubungan séksual.

Alex Bonilla, 49, ditahan Minggu sanggeus tatangga nyarioskeun ka timbalan yén Bonilla mengikat anjeunna di gunpoint sareng dipotong sirit nya ku sapasang gunting. Bonilla teras dituduhkeun ditinggalkeun kalayan sirit anu dipisah, nurutkeun laporan pulisi ti Kantor Gilchrist County Sheriff's.

Tatangga, anu teu dingaranan Pulisi. Bonilla teras-terasan ngajurung lalaki dugi ka pangkengna, diikat anjeunna ka handap, sareng dipecat sirit na.

Alex Bonillagambar: Kantor Gilchrist County Sheriff

Dua barudak aya di bumi korban, sakitar sajam kuloneun Gainesville, bari disangka serangan anu kajantenan.

Ogé dina 7NEWS.com.au

Di bumi Bonilla dina bulan Méi, ceuk laporan pulisi.

Bonilla mangrupikeun jalma anu gaduh dua kaétung batre dikembangkeun, batré diperhatoskeun, dipenjara palsu, sareng nganggo senjata api, dumasar kana catetan Kantor Gilchrist County Sheriff's.

Beungkeut na diatur dina $ 1.78 juta.

Korban keur cageur deui tina tatu-Na di rumah sakit lokal.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://7news.com.au/lifestyle/relationships/man-allegedly-used-scissors-to-cut-off-penis-of-wifes-lover-c-317845