Ratu nyéwa pamimpin anu ambisius kalayan hungkul 22 000 £ per taun - tapi aya hiji kaunggulan anu badag

Ratu nyéwa koki énggal (Gambar: Getty)

Peran ieu, ngan ukur nawiskeun £ 22 000, bakal kéngingkeun koki berbakat nyiptakeun tuangeun tuangeun karajaan sareng karajaan resepsi karajaan - tapi éta hadir sareng tempat pamondokan di situs. Numutkeun pariwara Buckingham Istana, standar éta "luar biasa tinggi" sareng pelamar kedah nyiapkeun "menu variatif pikeun sababaraha kagiatan" kanggo anggota kulawarga, kalebet ratu .

Panawaran padamelan janten calon "ambisius sareng mumpuni" sareng pakét santunan kalebet tuangeun staf, tempat akomodasi, dinten liburan 33 sareng rencana pangsiun anu loma.

Calon anu suksés bakal nampi pakét gaji X 22 076,04 sareng ngajangjikeun latihan on-the-job kalayan seueur 'kasempetan pangembangan karir'.

Éta maos, "Sakumaha anu anjeun nyangka, standar standar pisan di dieu sareng unggal dinten sibuk, janten anjeun kedah janten pamimpin ambisius sareng terampil.

"Kami panginten parantos ngalaman di pawon ngarah atanapi catering lingkungan bulk, tapi éta kamampuan sareng semangat anjeun pikeun nganteurkeun ka unggal bagian dapur anu urang cari.

ratu-warta

Permaisuri rutin ngatur péstitusi nagara di istana (Gambar: Getty)

"Anjeun pangsaéna salaku tim, sareng kalayan kaahlian komunikasi sareng adaptability kuat anjeun, anjeun bakal resep damel sareng rekan-rekanana.

"Perhatosan ka detil ogé penting, sakumaha ogé kamampuan anjeun pikeun nyumponan deadlines sareng mastikeun yén kadaharan dikirim dina waktuna."

Salah saurang pimpinan Ratu anu sateuacana ngungkabkeun ka Baginda.

Darren McGrady, urut koki pribadi Ratu Elizabeth sareng panulis "Makan Royally", nyarioskeun kana resep pastina situs pastina raja resep tuang kuéh coklat.

wartos

Ratu ngabagéakeun Trump di Jamuan Propinsi di Istana Buckingham (Gambar: Getty)

Saur anjeunna, "Kue coklat mangrupikeun hiji-hijina jajan anu teras-terasan muncul deui unggal dinten dugi ka sadaya leungit.

"Anjeunna bakal nyandak nyiksikan alit unggal dinten dugi ka ngan tinggal alit-alit, tapi anjeun parantos ngirim, anjeunna hoyong ngabéréskeun kuéh éta. "

Sangkan ratu resep pisan kuéh dumasar kana Bapak McGrady, koki anu ngalaman nuturkeun anjeunna dina karéta salajengna kalayan sésa-sésa jajan anu tinggaleun, sanaos anjeunna tinggalkeun sabagian leutik.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express