West Ham susunan catetan mindahkeun klub kanggo asup Haller

London (AP) - West Ham nyetél catetan transfer klub pikeun kalibet striker Perancis Sebastien Haller Eintracht Frankfurt .

Média Inggris ngalaporkeun 25 taun ieu The Haller lami hargana 45 juta pon (atanapi 55 juta), anu ngalangkungan 35 juta anu didamel (teras 42 juta) dibébaskeun ka Felipe Anderson dina usum kapungkur.

Cenah Haller, "Ieu ngabuktikeun yén klub na leres-leres hoyong kuring kanggo lami? .

Balangkung, tilas Perancis internasional-21, ngoleksi tujuan 20 dina pertandingan 41 kanggo Eintracht usum kamari.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/west-ham-sets-club-transfer-record-to-sign-haller-071719