Fespaco 2019: The Series '' Siluman '' poho! - Abidjanshow.com

Ieu kejutan badag dina perdebatan dina kanvas Ivorian! Film buatan Basisir Gading, 'Siluman'Nu geus pisan suksés di langit urang, teu kaasup dina daptar dramas pilem fitur competing pikeun '' Yennenga Golden Stallion tina Fespaco 2019 ''. Hiji pilem Ivorian aya dina jalan nu: Ieu '' resolusi '', Boris Oue jeung Marcel Sagne (Basisir Gading).

Baca ogé: Seuneu: The méwah Bar Riviera Palmeraie ravaged ku seuneu

berontak Ieu leuwih moviegoers anu ngarasa 'Siluman' geus acan dibedakeun ku kualitas gambar na, pikeun aktor peran-maén alus teuing, lolobana saha geus dilatih kana pakasaban ku Aksara sampurna dieksekusi jeung adegan pantes hiji pilem ngeunaan peta AS.

sutradara pilem urang, Alex Ogou, nyaeta dirina kesel ku kaayaan.
"" Siluman "unselected ... Hampura kanggo tim kuring geus dijieun runtuyan ukuran 52 26 menit tinimbang" ceuk cenah jeung kaduhungan pisan.

Baca ogé: ulang dj Arafah dina gambar

'Siluman' 'ieu disiarkeun dina Terusan + 29 antara Oktober jeung Nopémber 26 2018, 10 di episode of 52 menit. séri denounced fenomena galak "Mikroba"barudak ieu anu diserang sarta ditelasan ku knives sababaraha komune di Abidjan. Ieu teu gagal ngajukeun solusi kongkrit nungkulan scourge ieu.

Joe Midelli

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/fespaco-2019-la-serie-invisibles-oubliee