Tentara: pelantikan of Command Post anyar

Lokasina di tukangeun camp unit di Yaoundé, struktur tilu tingkat diresmikeun Senén 22 Juli 2019 ieu ku Menteri Pertahanan, Joseph Beti Assomo.

Ngaronjatkeun sareng modernisasi kaayaan gawé tanaga pertahanan teh. Ieu mangrupikeun hal pangwangunan perhiasan arsitéktur anu anyar ieu ditetepkeun ku kapala nagara, Paul Biya. Ayeuna berpungsi, peryogi bulan 24 pikeun mendrésankeun kana anyar paréntah pos tina Staf Tentara. Diwangun dina 885 m2, pagawéan sasuai sareng standar kaamanan. The permata anyar ngagaduhan kantor 42, dua kamar konferensi sareng rohangan anu sanés anu dijadikeun musium sareng amenities.

Pedoman Mindef

Menteri Pertahanan (Mindef), Joseph Béti Assomo, nyerah kolaborasi pikeun mastikeun kaamanan, pangropéa, pangropéa sareng estetika. Tapi di luhur, pungsionalitasna buku. Memang dina ucapan kaayaan na, anu Mindef ngeset kontéks inawgurasi ieu. Numutkeun Yusup Beti Assomo, pos ieu paréntah Angkatan Darat, diwangun ku kaahlian Kamerunona, bakal hadé nyiapkeun lalaki anu nyanghareupan Boko Haram di Kalér Kalér. Sajaba ti éta, pikeun nyusun tendensi secessionis di kaler kulon kaler na kulon kidul, saling wates beulah wétan nagara na.

Salaku panginget, Tentara, mangrupakeun bagian tina komponén tina ABRI, sapertos Angkatan Laut, Angkatan Udara atanapi Gendarmerie Nasional. Armyta nyaéta soldadu anu beroperasi dina taneuh, tapi ogé dina hawa. Ieu teh kasus pasukan leuweung.

@ Dieudonné Zra

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/07/armee-de-terre-inauguration-dun-nouveau-poste-de-commandement/