Netflix देखना होगा सस्ता! | Biz Tak - video



Netflix, buta streaming global, parantos ngajalankeun yén bakal ngajalankeun rencana langganan anu langkung mirah pikeun India. Ieu ngumumkeun salami keur 2019 panggero triwulan II kadua, sakumaha pausahaan neangan pikeun ngagancangkeun pertumbuhan di India sareng narik para palanggan langkung. Tanggal peluncuran rencana langganan anyar ieu henteu dikonfirmasi, henteu ogé biaya atanapi kandungan rinci anu pasti, anu bakal diaksés, tapi bakal aya dina saparapat ieu.
---

Ngeunaan saluran:

BIZ TAK nyaéta hiji tujuan anu unik dina dunya digital pikeun professional sareng jalma-jalma anu hoyong nganalisis analisa bisnis dunya. Saluran nyayogikeun anjeun ku inpo nu panganyarna dina dunya bisnis di Indonesia sareng sakumna dunya. BIZTAK nyadiakeun anjeun ku beja bisnis panganyarna sareng inpormasi tina warta bisnis, stock, perumahan, silih dana, mobil, gadget, bullion , nasihat investasi jeung pajeg.

Tuturkeun on:

Facebook: https://www.facebook.com/biztakofficial

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=qfXj4EjMy0U