Nempatkeun pesen tina

Hatur nuhun kana henteuna pesen dina Outlook, mungkin waé ngirim pesen sacara otomatis ka wartawan na pesen anu ngingetkeun yén anjeun henteu ngagaduhan aksés kana surat anjeun sareng, upami anjeun ngaharepkeun, tanggal anjeun bakal kitu deui tiasa dicapai. Dina sababaraha kasus, janten langkung cocog pikeun ngaranan nami jalma anu tiasa ngajawab pikeun anjeun dina henteuna anjeun atanapi cara hubungan dina kaayaan darurat. Talatah henteuna umumna dianggo upami aya liburan. Léngkah-léngkah anu dijelaskeun di handap ieu sah pikeun versi 2010 sareng 2013 tina Outlook.

Mimiti, pariksa pikeun ningali upami anjeun gaduh akun Exchange atanapi henteu, sabab prosedurna moal sami. Jang ngalampahkeun ieu, buka Outlook, upami anjeun ningali dina bar status anjeun "Nyambung ka Microsoft Exchange" nyaéta yén anjeun gaduh akun Exchange, upami henteu, anjeun henteu ngagaduhan.


Kalayan akun Exchange (Outlook 2010 sareng 2013)

  • Pencét kana tab File, teras klik "info" dina ménu anu bijil.
  • Pencét "Réspon otomatis" (tab ieu henteu némbongan upami anjeun teu ngagaduhan akun Exchange).
  • Kotak dialog bakal dibuka, pariksa "Kirim balesan otomatis" (dicatet yén anjeun tiasa netepkeun waktos sareng tamat sareng waktos sareng tanggal upami anjeun pariksa kotak "Kirim ukur dina waktos ieu").
  • Teras lebetkeun pesen anjeun dina tab "Dina organisasi kuring", atanapi "Outside my organisations" numutkeun jalma anu anjeun hoyong kirimkeun jawaban otomatis anjeun.
  • Sahkeun ku ngaklik OK.

Tanpa akun Exchange (Outlook 2010 sareng 2013)

Mimiti, anjeun kedah nyiptakeun template pesen:

  • Pencét tab Home, teras klik Email Anyar.

  • Dina awak pesen anyar, ketik pesen balesan otomatis anjeun.

  • Pencét File teras Simpen salaku.
  • Dina dialog anu muka, pilih "Outlook template" sareng nami pesen anjeun.

Ayeuna jieun aturan pikeun ngirim balesan otomatis kana sadaya pesen énggal.

  • Buka tab Imah, klik "Aturan", teras "Atur Aturan sareng Tandha".

  • Dialog bakal dibuka, klik "Aturan Anyar".

  • Teras klik "Larapkeun aturan ka pesen anu kuring tampi", teras pastikeun ku ngaklik Next.

  • Pariksa kaayaan anu anjeun pikahoyong tur pastikeun ku ngaklik Next.

  • Di handap ieu "Naon anu anjeun hoyong laksanakeun sareng pesen ieu?", Cék "Balas nganggo template khusus".
  • Handapeun menu: "Léngkah 2", pariksa "dina modél khusus".

  • Kotak dialog bakal dibuka, pilih template réspon, dina tab "Tingali dina", pilih "témplat dina file sistem".
  • Pilih modél anu didamel sateuacanna teras klik "Open", teras validate ku ngaklik "salajengna".

  • Dina kotak dialog anu salajengna, pariksa atanapi henteu pengecualian pilihan anjeun, teras pastikeun ku ngaklik salajengna.
  • Teras masihan aturan anjeun nami teras klik Rengse pikeun mamatahan.



Pasang pesen henteuna dina Outlook 2007

  • Dina menu Alat, klik "Kaluar tina Asisten Kantor".
  • Kotak dialog bakal dibuka, pariksa "Kirim jawaban otomatis kaluar-kantor".

(Ditingali saméméhna, anjeun tiasa ngarencanakeun slot waktos sareng jaman anu khusus)

  • Tungtungna, mastikeun ku ngaklik "OK".

Pareuman balesan otomatis

Pikeun mareuman jawaban otomatis, saderhana pisan:

  • Pencét tab Home, lebet ka menu "Kaayaan", teras "Atur aturan sareng tandha".
  • Dina kotak dialog, pilih pilih aturan anu anjeun hoyong nganonaktipkeun.

Template pesen Absence

nganjang PENTING pikeun gaduh modél anu ditulis dina basa Perancis sareng Inggris.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.commentcamarche.net/faq/42256-mettre-un-message-d-absence-sur-outlook