Snapchat ngaronjatkeun jumlah pamaké sarta nilik kanaékan naékanana dina triwulan II - VIDEO



Salasa 23 Juli 2019
Snapchat ngaronjatkeun jumlah pamaké, arloji naékkeun elehan dina triwulan II | Langit Brasil Keuangan
Peunteun panghasilan Snapchat pikeun warsih ieu ngaleuwihan 12% dina période sarua di 2018, anu ngécéskeun dinamisme sareng anu pangunjangan anu anyar dina desain anyar Android-na, anu parantos ngabantosan ngawangun kasatiaan pamaké.
#Sky_Brasil_Finance

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=euC4NzrywUQ