David Beckham geus ngagaduhan stadion di Florida tapi henteu acan di Rajana | Dina harian di 90 detik - video



Rebo 10 Berita Juli: #DavidBeckham parantos ngagaduhan stadion di #Florida tapi henteu acan di #Miami. Paréntah kidul #EEUU negeskeun ayana pasukan Rusia di # Bélarus. Duta Besar Inggris ka Amérika Serikat mundur sareng kabel #Trump. Federal Federal nyegah Trump pikeun ngahalang pangguna #Twitter. Rajana geus dinyatakeun minangka kota pangsaéna pikeun piaraan.

Pilarian langkung seueur ngeunaan ieu sareng langkung seueur unggal dinten di: www.diariolasamericas.com # NoticiasEnEspañol #HispanosEnFlorida

nganjang https://www.diariolasamericas.com
ngiringan https://www.twitter.com/dlasamericas et https://www.facebook.com/diariolasamericas/

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=1vVJBC16qaE