3 Terapi Alam Ngalawan Kecanduan Nikotin - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Kecanduan nikotin mangrupikeun masalah anu serius. Seueur perokok ngeureunkeun kabiasaan ngabahayakeun ieu. Nanging, kecanduan anu nyababkeun zat ieu dina bako ngajantenkeun langkung rumit.

Kiwari, urang gaduh langkung seueur sumber tina tambalan nikotin pikeun ngeureunkeun ngaroko. Urang ogé tiasa ngandelkeun terapi alam. Aranjeunna tiasa janten pilihan pikeun ngabantosan urang pikeun ngahontal tujuan urang.

Terapi alami pikeun ngatasi kecanduan nikotin

Terapi alam mangrupikeun alternatif hébat pikeun ngatasi kecanduan nikotin. Kami bakal mendakan sababaraha pilihan. Aya tutuwuhan sareng sanyawa sanésna anu efektif pisan.

Ningali: Tutuwuhan ubar pikeun ngagentos ailments burih

Nungkulan kecanduan nikotin sareng masakan

artikel ¿Que deben saber the cardiólogos del tratamiento farmacológico para dejar de fumar? (Naon anu kedah dipikanyaho ku kardiologi ngeunaan obat pikeun ngeureunkeun ngaroko? tina Uruguayan Journal of Cardiology, nunjukkeun yén éta cytisine mangrupikeun pilihan alami pikeun ngatasi kecanduan nikotin. Ieu parantos nunjukkeun ku kajian klinis.

Cytisine mangrupikeun ékstrak tina siki tatangkalan Laboratorium Cytisus. Ieu parantos dianggo di nagara Soviét pikeun jalma ngeureunkeun ngaroko. Pilihan alami anu dikonsumsi kieu:

  • Cytisine asalna dina bentuk tablet
  • Tablet 6 kedah disayogikeun dina dinten mimiti 3
  • Urang ngurangan dosis laun-laun ti dinten katilu

Ékstrak pepelakan ieu kedah dikonsumsi kanggo maksimal 25 dinten. Ieu diperkirakeun durasi pikeun ngatasi kecanduan nikotin. Kami nyarankeun dosing konstan sakumaha anu dituduhkeun ku dosage. Éta ogé penting pikeun konsultasi ka dokter anjeun sateuacan ngamimitian nyandak éta.

Ogé baca: Tutuwuhan pikeun ngeureunkeun ngaroko

1. Eureun kana udud nganggo kudzu

The kudzu (Pueraria Lobata) mangrupikeun pilihan sanés pikeun ngatasi kecanduan nikotin. Kami nganggo pikeun akar ieu semak. Sipatna ngahambat sistem pahala, anu promosi pangurangan konsumsi nikotin.

Aya sababaraha cara pikeun ngonsumsi ubar alami ieu. Kami nyarankeun yén anjeun milih pilihan anu paling cocog sareng anjeun.

  • Tablet: anjeun kedah nganggo 5 6 tablet unggal dinten sareng laun ngirangan konsumsi anjeun
  • Bubuk: anjeun tiasa nambihan kana tuangeun anjeun atanapi ngaleyurkeun dina sagelas jus. Kami henteu nyarankeun nginum éta nganggo sagelas cai. Mémang, rasana tiasa rada pikaresepeun
  • Ekstrak: dina bentuk tetes, tuang kana sagelas cai atanapi langsung langsung nganggo. Salaku conto, 2 pakait nginum dina sendok

2. Anggo homeopathy

ngalawan ngalawan kecanduan nikotin

Tungtungna, étahomeopathy mangrupikeun terapi alami pikeun ngatasi kecanduan nikotin. Éta pilihan anu tiasa nawiskeun hasil anu saé.

Homeopathy mangrupikeun ubar pelengkap. Ieu ngandung harti yén urang tiasa nuturkeun éta babarengan sareng pilihan anu pernah disebatkeun.

Granules homeopathic resep anu henteu ngagaduhan contraindications pikeun kaséhatan. Urang ogé tiasa dianggo Bach kembang.

Catetan: obat alternatif pikeun dependence bako teu acan disahkeun ku ilmiah. Éta pisan sababna sababna kedah diawas ku pengawasan dokter khusus anu bakal nungtun urang.

Percaya yén pilihan alami ieu waé bakal nulungan urang nungkulan kecanduan nikotin mangrupikeun kasalahan anu serius. Penting pikeun nempatkeun sababaraha hal dina ngagaduhan niat sareng waspada yén kahariwang bakal dibuktikeun sorangan sababaraha kali.

Dina hal ieu, urang kedah ngamangpaatkeun kakuatan kekarepan urang sareng bantosan kami sumberdaya anu disebatkeun. Ngabikeun kapercayaan dina kakuatanana pikeun ngatasi kecanduan penting pikeun ieu kajadian.

kaluar Udud henteu gampang. Ieu sababna kami mamatahan anjeun pikeun nyingkahan tempat anu tiasa ngadamel anjeun kalayan gampang. Salaku conto, upami anjeun angkat ka bar. moal angkat ka daérah ngaroko. Ieu bakal mantuan anjeun.

Kami ngarepkeun artikel ieu parantos mantuan pikeun anjeun. Kami yakin yén anjeun bakal enggal tiasa ngatasi kecanduan anjeun pikeun ngeureunkeun ngaroko sakabéhna. Naon anu paling hese pikeun anjeun?

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/3-therapies-naturelles-contre-la-dependance-a-la-nicotine/