Kumaha ngilangkeun nyeri sirah ketegangan - Ningkatkeun kasehatan anjeun

Sakumaha seueur anjeun atos mulih ka bumi saatos sibuk ku nyeri sirah anu sesah? Naha éta kerja langkung ageung atanapi setrés émosional, hiji-hijina pilihan anu urang tinggalkeun dina nyeri haté nyaéta pikeun sare. Anjeun bakal mendakan dina tulisan ieu 8 ubar alami pikeun ngagentos nyeri sirah.

Naon lieur sirah?

Lieur tegangan biasana didadarkeun salaku sensasi anu ngagaduhan pita anu ketat dina sirahna. Anjeun ngaraos nyeri, sanés non pulsating. Kitu ogé tekenan dina taar sareng candi, sareng tegangan dina kulit sirah, beuheung sareng taktak.

Anu pasti ayana karusuhan umum ieu henteu dipikanyaho. Tapi, dipercaya éta tekenan bisa jadi pemicu utama. Kontras jeung migraines, nyeri sirah ieu henteu biasana aya hubungannana sareng gangguan visual. seueul atanapi utah

Nyeri sirah lieur atanapi épodik atanapi kronis.

Lieur episodik

Éta tiasa tahan tina menit 30 dugi ka saminggu. Tapi nyeri sirah épéktip anu lumangsung sering tiasa janten kronis.

Lieur tegangan cVERVIEW

LNgilu kajantenan salami dinten 15 atanapi malah langkung per bulan dina jangka waktu 3 bulan.

Kami ngarékoméndasikeun yén anjeun konsultasi ka dokter anjeun upami anjeun henteu tiasa nulungan sakitar tegangan sareng pengkuh sareng / atanapi mangaruhan kahirupan sapopoé. Émut yén lieur ogé tiasa janten indikasi gangguan anu langkung serius.

Tempo ogé: Alesan 4 anu ngajelaskeun nyeri sirah nalika bangun

Kumaha cara ngaleungitkeun nyeri lieur sareng obat alami 5

Kiwari aya sababaraha terapi farmakologis pikeun ngubaran nyeri sirah ieu. tapi aya ogé obat alami anu tiasa nolak gangguan ieu.

1. Infusion Jahé

Badak tutuwuhan ieu dicirikeun ku sipat anti-radang sareng analgesik. Infus jahé ngan ukur matak lieur, tapi éta ogé tiasa ngendali sual bisi migrain.

2. Infusion sareng chamomile

Infus chamomile ogé tiasa ngaleungitkeun nyeri sirah. Tutuwuhan ieu beunghar dina komponén anu ngurangan peradangan sareng kahariwanged. Candak cangkir tina chamomile pikeun bersantai sareng lieur tegangan bakal dileungitkeun.

Naha anjeun terang aranjeunna Sipat ubar 6 of chamomile ?

3. Topeng sareng mint kanggo panon

Nyiapkeun infus mint kentel sareng panawaran kalayan compresses dina kelopak panon kanggo 20 menit. Ubar ieu mujarab pikeun ngaleungitkeun nyeri sirah reureuhan otot panonna.

4. Topeng sareng cuka cider

Topeng ieu gaduh sipat analgesik. Simpen komprés anu direndam dina cuka cider tiis teras anjeun bakal tingali épékna dina nyeri.

5. lavender

Dina infus atanapi minyak awak, la lavender sanggup ngaleungitkeun nyeri sirah, ngaleupaskeun jaringan sareng polah dina sistem saraf. Kami nyarankeun pamakéan anu topical.

mun gaduh sare anu kualitas pikeun ngareutikeun nyeri sirah

Nyimpulkeun ...

Ayeuna anjeun terang ngeunaan ubar alami anu béda-béda pikeun ngagedekeun nyeri sirah. Tapi terang yén di luar perlakuan ieu, kualitas bobo, tuang séhat sareng prakték yoga atanapi semedi bakal ngabantosan anjeun ngatur setrés sareng nyegah gangguan ieu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/comment-soulager-cephalee-tension/