Rasul: Game saharita migrates ka Facebook Gaming

Jaringan sosial Facebook ngaluarkeun Kaulinan saharita ti Messenger.

Saprak peluncuran anak, Kaulinan Instan berjuang pikeun manggihan tempat nyata dina Facebook. Sanaos pamuter "serius" condong malire eta, kaulinan gratis flash dina aplikasi aya heran populér. 20 milyar rintakan kaulinan dimaénkeun di dua taun. Kaulinan saharita dimimitian dina newsfeed sateuacan dialihkeun ka grup sareng Facebook Lite. Perpustakaan parantos rélék dina sababaraha taun, kaasup kalér sapertos Pac-Man, Galaga sareng Space Space Invaders, kitu ogé judul anu sapertos populér sapertos Words With Friends and Uno. Sifat anu kacida sosialna tina kaulinan sareng kanyataan yén aranjeunna nguntungkeun tina rojongan multiplatform ngajadikeun hiji hit kalawan gamers sederhana.

Ayeuna kaulinan bakal kaluar tina utusan ka darat dina tab Facebook Kaulinan, Transisi bakal lumangsung dina sababaraha tahap "Urang hijrah tina sesi kaulinan bakal lumangsung sababaraha tahapan. Mimiti usum panas ieu, Instant Games moal langkung dibaca langsung dina versi anyar tina Messenger aya dina ios. Sangkan mastikeun transisi anu mulus, pamaén Messenger bakal neruskeun ngaksés menden ngaliwatan apdet, samentawis kaulinan sorangan bakal ngalih ka Facebook. Kanggo pamaén sareng pamekar, tab Kaulinan dina Facebook bakal janten tempat Instant Games dina kulawarga kulawarga Facebook."

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/messenger-instant-game-migre-vers-facebook-gaming-323571