Deal pohara alus: Edition Windows 10 Kulawarga ka 29 € 99

Sistem operasi PC pang populerna di dunya jual sacara sinar-ati di Amazon.

A promosi anu ngamungkinkeun anjeun ngawangun rakyana ti A ka Z sareng OS resmi, anu nganalaykeun teuing harga kirang.

Pilihan pangalusna pikeun video games

jeung 78% tina pangsa pasar, sistem operasi Windows parantos diadopsi kana komputer pribadi di sakumna dunya. Home Edition tina Windows 10 mangrupa bagian ti 12 varian anu aya di OS sareng anu paling rapat ogé kusabab dipasang sacara standar dina sadaya komputer komérsial. Masang Kulawarga Windows 10 dina mesin-alat na masih ngarugikeun ayeuna-kantina 145 € dina Toko Microsoft.

Upami kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngulinkeun pidéo vidéo dina macOS sareng Linux, henteu tiasa waé anu cocog sareng kasaluyuan anu paling agénal di Windows, najan kamajuan anu penting di kubu anu nentang. Kasebut henteu tiasa ngawangun sistem tanpa OS pikeun milih salah sahiji posteriori a tur jadi disimpen, sareng promosi Amazon sigana idéal pikeun éta.

Dina versi ieu 10, Microsoft parantos balik ka menu Mimiti, aya bantuan Cortana, anu diadénan Microsoft Edge sakedik sareng salib anu ngamungkinkeun anjeun maénkeun kaulinan Xbox One ti mana wae PC sareng Windows 10.

ngeunaan tips

Tim BeGeek nawarkeun poéan éta tips best of web ka harga leutik. Kadangkala fee hiji bisa jadi refunded kami sanggeus pameseran Anjeun: keur anjeun, harga tetep sarua. Pikeun urang dinya mangrupakeun dorongan nu ngajadikeun karya urang mungkin. Tempo tips kami on Twitter dieu @begeek_bonplan

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/bon-plan-windows-10-edition-famille-a-29e99-323640