Resep Spaghetti Waluh enak - Ngaronjatkeun Kaséhatan anjeun

Masarakat biasana gaduh rasa sayang khusus pikeun pasta sareng persiapanana béda. Éta mangrupikeun piring anu ngagaduhan pengikut-pengikut di seluruh dunya. Nanging, resep sapertos waluh spageti, anu mangrupikeun sayuran anu beunghar, sering katingalina teu biasa atanapi biasa.

Kami hoyong ngarobih persépsi anu rada salah ieu naon anu tiasa ditawarkeun ku sayur dina piring anu tangtu. Kusabab kitu kami nunjukkeun anjeun kumaha nyiapkeun resep labu spageti. Hasilna spektakuler!

Sajaba ti éta, upami anjeun salah sahiji jalma anu, sanaos sadaya usaha na, henteu tiasa ngalakukeun tanpa pasta, éta alternatif séhat. Ngagabung karbohidrat sareng vitamin tina pasta kalayan kauntungan anu luar biasa waluh!

Pikeun ngajantenkeun persiapan ieu langkung fleksibel, kami nawiskeun resep klasik anu paling kasohor, tapi ogé sanés, anu bakal ngajantenkeun anjeun nyiapkeun. Gagasan éta téh biasana mawa rupa-rupa kana piring anu paling enak.

Resep klasik labu spageti

Waluh umumna dianggo pikeun nyiapkeun krim atanapi velvety dilayanan salaku starter, atanapi kentang mashed. Anjeun ogé tiasa ngadamel saos anu dibarengan atanapi usum langkung langkung saé. Ieu mangrupikeun titik anu bakal dijantenkeun salaku cerminan pikeun masihan anjeun ideu arah anu ku urang resep kalayan resep ieu.

Dina resep klasik tina persiapan ieu, anjeun bakal ngagunakeun waluh koneng salaku hiasan pikeun spaghetti. Anu pikaresepeun nyaéta kombinasi rasa sareng cara nyampur dina cara anu enak.

bahan

  • Spaghetti (300 g)
  • 1 bawang badag
  • 3 cangkir waluh peeled (600 g)
  • Cangkir 1 cair krim (250 ml)
  • 2 sendok minyak zaitun (30 ml)
  • Sendok 2 pala pala (30 g)
  • 1 séndok uyah (15 g)
  • 1 séndok taneuh cabe hideung (15 g)
  • 2 cangkir parmesan (opsional) (200 g)

Ogé maca artikel ieu: Resep 6 anu bakal ngabantosan anak anjeun tuang sayuran

siap-siapna

  • Tuang drizzle minyak zaitun dina loyang, teras tambahkeun bawang digentos kana julienne atanapi irisan sareng coklat langkung panas sedeng kalayan saeutik uyah.
  • Teras tambahkeun waluh anu dikintip sareng ditabih dina pan sareng bawang. Masak nepi ka lemes.
  • Ti waktos ka waktos, sakuduna kanggo aduk sakedik pikeun nyandak campuran anu langkung homogen sareng seragam.
  • Samentara éta, nempatkeun spageti dina panci cai, minyak sareng uyah sareng masak.
  • Tungtungna, tambahkeun krim ka pan sareng aduk sakedik kéju.
  • Nalika spageti tos siap, tambahkeun bahan sanésna deui tuluy masak 2 menit anu sanés.

Resep spageti supa sareng supa

Variasi resep asli ieu bakal matak ngagampangkeun sareng langkung gampang dibandingkeun anu munggaran. Tambih Deui, upami anjeun gaduh waktos langkung sakedik, anjeun tiasa nambihan sakedik pesto sareng Gurame hayam. Najan kitu, upami anjeun nyiapkeun sareng waluh sareng suung, anjeun bakal nampi resep anu saé sareng anu pohara gizi.

bahan

  • 200 g spageti
  • Keusikan hayam 3
  • 2 cangkir waluh cut (400 g)
  • ½ gelas suung (100 g)
  • 2 Cabang Brokoli
  • 1 bawang badag
  • 2 bodas cengkéh, skinned
  • 2 sendok tambahan parawan minyak zaitun (30 ml)
  • 1 séndok uyah (15 g)
  • ¼ cup anggur bodas (62 ml)

Pilari ogé resep ieu: Resep waluh 3 pangsaéna pikeun tuangeun

siap-siapna

  • Waluh waluh sareng brokoli.
  • Harita, di kawali, tumis bawang dipotong dina julienne sareng cengkéh bawang bodas.
  • Tambihkeun suung, nalika bawang janten transparan. Masak sadayana pikeun 1 menit. Ulah hilap nambihan uyah.
  • Dina waktos anu sami, nempatkeun gurame hayam dina tabél sareng grill aranjeunna. Teras motong kana potongan sareng tambahkeun ka pan.
  • Laksanakeun anu sami sareng waluh sareng brokoli, sateuacana dipotong janten potongan.
  • Tungtungna, tambahkeun anggur bodas sakedik di pan kalayan sagala bahan sareng nyampur kanggo 2 menit. Ieu bakal masihan sentuhan rasa khusus kana piring anjeun.
  • Teras piceun tina panas, hayu tiis sareng nikmati.

Kalayan dua versi ieu resep waluh spageti, anjeun bakal nawiskeun kulawarga anjeun piring anu beunghar gizi sareng khususna anu béda sareng lezat, janten henteu ragu pikeun nyobian aranjeunna!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/delicieuse-recette-de-spaghettis-au-potiron/