Thomas Markle Jr ngalawan Ratu Elizabeth sareng Pangeran Charles - pidéo



Minggu Sussex | Ngalanggan Terrellism, haratis !!

Thomas Markle Jr. ditaros Ratu Elizabeth sareng Pangeran Charles maksa Meghan, Dunésis Sussex, dihampura ka kulawarga kulawarga.

Sareng kasalian dina Elliot di Royal Reviewer, anjeunna mendakan para palanggan 90k!

pakeha @ trell8301

# meghanmarkle #terrellism

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=59k4pJxZ-DA