Ngaraos ngaduruk kaki: 5 Ubat Alam - Ngaronjatkeun Kaséhatan anjeun

Sensasi anu kaduruk dina suku saréana gejala umum tina lesions anu mangaruhan saraf tina suku jeung suku.

Sacara umum, gejala ieu mangaruhan kana pasien anu kakurangan tina neuropathy diabetik. Tapi gejala ieu ogé bisa nuduhkeun kakurangan gizi, Overload otot atawa inféksi, antara séjén.

Gumantung kana cukang lantaran kaayaan, teu ngarareunah tiasa rada hampang sareng parna. Jeung gejala anu sanés tiasa waé perasaan-yén kaduruk: tingling, numbness atanapi peradangan, antara séjén.

Untungna, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagentoskeun gejala anu henteu pikaresepeun pikeun solusi anu asal alami geura-giru nyangking karep ngarawat.

Urang nawiskeun didieu lima ubar alami. Nalika uji cobaana, éta pentingna pikeun nganggap panyabab tina masalah. Préparasi Pengetahuan Alam janten salaku ubar keur nengtremkeun, tapi aya kadang perlakuan anu sanés.

Mun sensasi ngaduruk dina suku anu patali jeung Batur neuropathy diabetik, inféksi atawa kasakit anu mangaruhan saraf, konsultasi dokter.

Di sisi séjén, upami kasulitan nya janten konsekuensi tina overload muscular, stress atanapi maké sapatu henteu pantes, anjeun tiasa nguji alternatif alam tanpa aya masalah. Candak catetan!

1. Uyah Epsom

Epsom uyah mangrupakeun salah sahiji ubar alami anu paling sering dipaké pikeun bersantai otot tina suku.

Mandi kalayan uyah Epsom mangrupakeun terapi alami pikeun ngagentos pain and sensasi ngaduruk dina suku-suku. Nuhun ayana pangaruhna anu santai na, terapi ieu idéal pikeun ngagentos disababkeun ku masalah saraf, muscular sareng sirkulasi.

Naon butuh maneh mun

  • Mimiti, tambahkeun cup 1 / 2 uyah Epsom kana baskét cai panas.
  • Lajeng soak kaki anjeun lima belas jeung dua puluh menit. Perhatosan: méméh ngangkut kana baskomna, pastikeun suhu di jero kulit pikeun kulit!

Artikel ieu ogé bisa Anjeun pikaresep: Dupi anjeun gaduh calluses dina suku anjeun? Manggihan solusi ieu 100% natural

2. Minyak zaitun

Pengeran dinaminyak zaitun nangtung dina daptar remedies alami pikeun ngagentoskan gejala anu teu pikaresepeun kana suku.

Najan minyak zaitun biasana produk anu dipaké pikeun kuliner, minyak ieu ogé gaduh kauntungan terapi. Hiji aplikasi éksternal tiasa bersantai otot. Helpsta ogé ngabantuan gelut ngarecah sareng ngaganggu.

Naon butuh maneh mun

  • Kahiji, panas dua spoonfuls tina minyak zaitun ka hawa anu lumaku pikeun dilarapkeun ka kulit.
  • terus nerapkeun minyak dina suku anjeun sarta meuseul kaki anjeun: ngadamel gerakan sirkular hipu. Ngalakukeun ieu salila sapuluh menit, lajeng istirahat.
  • Upami anjeun hoyong, damel hal ieu unggal wengi sateuacan bobo.

3. Thyme

thyme pikeun ngagentos rarasaan ngabeuleum dina suku-suku

Naha ngaliwatan minyak atsiri na atanapi ku tutuwuhan melak sorangan, terang sareng sabab pasipatan namina épék anti-radang. Kituna tiasa ngagentos sensasi kaduruk dina suku.

Sembtar ngandung timolol, zat anu léngkah-rénduksi ngurangan nyeri gabungan, tibling sareng inflammations.

Upami anjeun ngaraos sensasi kaduruk dina suku anjeun, ragu nganggo minyak éséme pikeun ngalengkepan perlakuan éta.

Naon butuh maneh mun

  • Kahiji, dina panci cai anu ngagolak, tambahkeun kapuaran seger.
  • Saterusna nempatkeun tutup hiji dina pan jeung ngantep éta diuk dugi cairan aya dina hawa anu lumayan pikeun kulit.
  • Ayeuna waktuna pikeun tuang cairan dina baskom cai.
  • Sakali parantos rengse, soak kaki salila kira dua puluh menit.
  • Upami anjeun hoyong, tambahkeun sawatara serelek minyak atsiri tina thyme (nujendahkeun pikeun anjeun nambahkeun lima) sarta meuseul suku anjeun.

4. Nu minyak atsiri tina flax

Hatur nuhun ka eusina signifikan dina asam 3 omega-lemak sarta di antioksidan, anu ésénsial tina flax ieu gancang dianggap salaku minyak terapi.

Hiji aplikasi topik minyak atsiri anu flax ngatur aktivitas sistim saraf, ningkatkeun aliran getih sareng ngurangan peradangan.

Naon butuh maneh mun

  • Kahiji, tuang séndok tina minyak atsiri tina lontar leungeun anjeun.
  • terus rub leungeun anjeun, lajeng meuseul suku anjeun salila kira sapuluh menit.
  • Ayeuna nya éta waktu istirahat.

5. Silih cai tiis sareng panas

Urang salse daftar ieu remedies alami pikeun ngabenerkeun ayana perasaan kaduruk ku alternatip dasar sareng diaksés ka sadaya: bolak cai tiis sareng cai panas.

Parobahan termal ngabantosan keuna ku sareng bersantai otot, sahingga nyangking saé hadé. Terapi basajan ieu saé pikeun otot, urat sareng saraf saatos kagiatan olahraga atanapi kagiatan inténsitas anu luhur.

Naon butuh maneh mun

  • Nalika anjeun ngaraos sensasi ngabeuleum dina suku-suku anjeun, lebet suku anjeun dina baskét cai panas. Tungguan tilu menit.
  • Sakali parantosan waktos anu tos diperyogikeun, soak suku anjeun dina mangkok cai tiis.
  • Ulang duanana lampah dua atawa tilu kali sakaligus dugi kabur.

Artikel ieu ogé bisa Anjeun pikaresep: Tips 5 pikeun nyegah nyeri suku di sapatu anyar anjeun

Pamakéan obat-olahan pikeun ubar perasaan kaduruk sareng gejala anu pikaresepeun dina suku-suku anu parantos dibuktikeun. Sacara umum, ubar ieu cukup.

Tapi, lamun gejala tetep atanapi kersa pisan, saé anjeun nyaroskeun ka dokter pas gancang, khususna lamun anjeun ngagaduhan gejala anu sanés.

Ieu gejala anu sanés tiasa borok, buka tatu, hiji sensasi ngaduruk sengit, sensasi ngaduruk anu ngalegaan ka suku, sensitipitas gede kana ramo ....

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/sensation-de-brulure-aux-pieds-5-remedes-naturels/