Taun panentu tina Paxton Pomykal diteruskeun kalayan seleksi béntang


Pomyton Pomykal ngumbara ka Orlando pikeun nyandak bagian dina MLS All-Star Game ngalawan Atletico Madrid.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/video/1578320963594