Diet Meghan Markle: Naon inuman anu duchess hadé langkung resep kana basa Inggris?

Meghan Markle Taun 37, ngadamel statusna salaku ikon gaya ku janten pangropéa tamu munggaran ti majalah Inggris Vogue. Duchess ditandaan majalah fashion ku milih fitur 15 "awéwé pelopor" dina panutup. Dina hiji tulisan gratis dina prosés drafting Meghan ngungkabkeun sababaraha titik anu héran, kalebet tip kaséhatan.

Nalika muncul dina panutup Inggris Vogue mangrupikeun tradisi karajaan - Kate sareng Duchess Cambridge sareng Diana ngalaksanakeun éta, Meghan nampik kasempetan ngagaduhan dampak anu langkung ageung.

Meghan henteu langsung masihan kasempetan pikeun diajak fashion, tapi ngadeukeutan ka sanésna, Edward Enninful, sareng ideu éta nyalira.

Dina perkenalan dirina ka édisi Séptémber Vogue.co.uk, Meghan ngajelaskeun kumaha sieun anjeunna naroskeun ka Enninful, tapi dina tungtungna, anjeunna parantos mayar.

Maca deui: Naha anjeunna Meghan Markle ninggalkeun nami salakina, Pangeran Harry, tanpa ngenalkeun Vogue?

Meghan Markle Diet: Naon inuman anu mangpaat pikeun kasehatan duchess inuman teh? (Gambar: Getty)

Duchess nyerat, "Edward ... tinimbang ngalaksanakeun panutupna, naha anjeun kéngingkeun kuring tiasa ngédit masalah Séptémber anjeun?"

"(Kuring terang betapa pentingna masalah Séptémber pikeun industri fashion.) Kuring ngarti kana wengkuan sareng ningali kasempetan janten bagian tina usaha fashion pikeun ngadamel hal anu langkung ageung. , langkung seueur sareng langkung perkusi.

pangropéa-kapala, anu nembé parantos karep, pikeun nyobian tuah kuring.) -Aku ngirim téks. "

Untungna pikeun Meghan, Enninful ngan ukur bagja gawé bareng sareng anjeunna, upami parantos nyangkut inuman anu panas.

Diet tina Meghan Markle

Diet Meghan Markle: Meghan nempatkeun capna dina busana (Gambar: PETER LINDBERGH)

Diet Meghan Markle

Meghan Markle Diet: Meghan disuruh dipenta pikeun ngédit tinimbang muncul dina panutup (Gambar: @SussexRoyal)

Meghan mangrupikeun anggota kulawarga karajaan Inggris, tapi sigana anjeunna langkung milih inféksi herbal kanggo sasarap Inggris. [19659004] Dina perkenalanna ka Vogue, Duchess ngungkabkeun yén Aisyah sareng Enninful parantos ngahiji dina koran ku méi.

Meghan nyerat: "Dina sacangkir tina mentega ngintun, kami terangkeun kumaha urang tiasa terang cahaya di dunya kalayan gelap sapopoé. Luhur? Tangtosna. Éta patut? Tanpa ragu. "

Rujukan ka teh mint sanes mangrupikeun hiji-hijina indikasi tina diet Meghan anu dihareupeun masalah khusus Vogue.

Ayeuna parantos ngira yén Meghan nuturkeun pamiluan ramuan vegan, tapi nembé ngungkabkeun sabalikna.

Diet tina Meghan Markle

Diet Meghan Markle: Meghan ngobrol sareng Michelle Obama ngeunaan tacos hayam (Gambar: Getty)

Salah sahiji sorotan ngeunaan masalah Vogue nyaéta paguneman antara Duchess sareng urut Amérika Sarékah Michelle Obama Obama.

Meghan ngungkabkeun yén anjeunna parantos naros pitulung Ibu Obama pikeun proyék na nalika tuang siang "tacos" hayam.

Saur anjeunna, "Janten saatos tuang siang tina tacos hayam sareng punuk kuring anu kantos ngembang, kuring naros ka Michelle naha anjeunna bakal ngabantosan kuring dina proyék rahasia ieu. "

Sigana yén Meghan panginten henteu janten vegan ketat, tapi ngan ukur "flexitarianism".

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express