ngahiji

OSLO, Norwégia - manajer Manchester United Ole Gunnar Solskjaer parantos mastikeun yén Eric Bailly bade sono telepon. bulan saatos ngalaksanakeun operasi lutut.

Bek ngaganggu ligamén tina dengkul kénca dina mangsa éta 2-1 meunangeun Tottenham di Shanghai sareng ayeuna nuju kalangkung panjang sanggeus dijalankeun dinten Salasa enjing. .

Sumber nyarios ka ESPN FC yén Serikat masih dina ngobrol sareng Leicester ngeunaan bek tengah ti Harry Maguire tapi aranjeunna ngadangu balapan ngalawan jam kanggo kéngingkeun kasepakatan dina garis sateuacan tanggal Agustus 8.

Bailly luka dina pertandingan katilu na saatos ngalaman kacilakaan lutut dina ahir usum kamari di tatu dengkul katuhu na usum kamari. "Anjeunna ngalaman operasi sareng anjeunna bakal sono kana patandingan anu pangsaéna tina opat atanapi kuring nyangka lima bulan ka hareup," saur Solskjaer saatos kameunangan 1 0 dina Kristiansund di Oslo, Salasa.

"Muga-muga urang pendak deui sareng anjeunna waktos Natal. Éta warta anu positif ti dokter bedah. Anjeunna parantos ngajalankeun operasi na, anjeunna yakin yén sadayana parantos dibereskeun, sareng sagala rupa ogé. Ieu warta anu saé. "

Bailly ditinggalkeun di Manchester nalika timna ngumbara ka Norwégia dina Senén nganggo Romelu Lukaku et Matteo Darmian . Lukaku, hoyong ku Inter Milan sareng Juventus. , henteu acan maénkeun usum panas ieu kusabab masalah ankle tapi Solskjaer ngaharepkeun striker éta tiasa ngalatih sateuacan ramah pamustunganana ngalawan AC Milan di Cardiff dinten Saptu.

Tim Solskjaer dimimitian kampanye Liga Perdana na ngalawan Chelsea di Old Trafford, Agustus 11

"Éta langkung saé pikeun anjeunna [Lukaku] tetep di bumi," saur Solskjaer. "Anjeunna moal tiasa maén. Kuring ngarepkeun anjeunna tiasa ngalatih dina sababaraha dinten ka hareup. Hayu urang tingali naon anu terjadi.

"Anjeun henteu kantos terang naon anu aya dina maén bal. Anjeunna henteu tiasa ngalatih tapi anjeunna henteu goréng sapertos ngirim anjeunna ka bumi, kami masih ngarep-arep anjeunna pas maén. Australia, Shanghai sareng Singapura. Tapi pikeun perjalanan pondok ieu, teu aya anu dibawa anjeunna. "

Hukuman Juan Mata Ngeureunkeun game masihan Solskjaer meunang kameunangan ka Kristiansund pikeun meunang lima kali tina lima taun usum panas ieu.

David De Gea dilantik kaptén ti wengi sareng Solskjaer ngaharepkeun ngajantenkeun janten juragan permanén pas sareng De Gea, Mata, Ashley Young . Nemanja Matic et Paul Pogba sadayana dina kerangka.

"Urang bakal ningali," saur Solskjaer nalika naros saha anu bakal janten kaptén Amérika Serikat saatosna angkat . Antonio Valencia .

"Kami ngagaduhan tipeu béda jenis kapten. Aya pamimpin vokal, Rs sapertos David sareng merits na naon anu anjeunna lakukeun. Anjeunna bakal maén mayoritas kaulinan. Kami bakal ngumumkeun hal anu énggal. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/manchester-united/story/3909308/uniteds-bailly-out-five-months-after-knee-surger