Obat 3 pikeun Neuralgia - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Neuralgia nyaéta gangguan indrawi anu nyababkeun sababaraha kagét listrik dina sirah, wajah atanapi beuheung. Kaayaan pisan nyeri. Dina sesa artikel ieu, urang bakal mendakan kumaha pikeun ngubaran neuralgia tina ubar alami.

Jalma sareng neuralgia biasana ngagaduhan langkung ti taun 50, sakumaha tulisan anu judulna Neuralgia remiginal: nyeri anu paling awon di dunya?. Nanging, gejala na anu dijelaskeun di luhur biasana ngagaduhan perwujudan anu henteu teratur.

Éta hartos meureun aya minggu nalika sabar teu aya gejala. Hal ieu nyababkeun diagnosis anu sesah sareng nyababkeun mamang naha éta éta neuralgia. Kahanan ieu matak hésé pikeun ngamimitian perlakuan anu pas.

Ubar alami pikeun ngubaran neuralgia

Sateuacan ngalaan sababaraha ubar alami anu tiasa janten pitulung anu hébat dina ngarawat neuralgia, penting pikeun negeskeun pentingna pikeun angkat ka dokter. Pilihan ieu moal méréskeun masalah, aranjeunna ngan bakal ngabantosan pasien ngarasa langkung saé.

Kanyataanna, pilihan anu bakal urang laksanakeun teu tiasa ngagentos perlakuan anu disarankan ku dokter. Gangguan jenis ieu butuh pangobatan anu khusus sareng, dina sababaraha kasus, perawatan bedahsakumaha dijelaskeun dina tulisan Neuralgia trigeminal: rekomendasi Perancis munggaran ngeunaan diagnosis sareng manajemén.

1. The elderflower

Elderflower mangrupakeun ubar anu pang populerna pikeun neuralgia. Mémang, kembang ieu seueur dianggo ubar herbal kumargi aranjeunna gaduh sipat anu khusus anu tiasa mangfaat kanggo neuralgia. Oldflower nyaéta:

  • emollient : digunakeun sacara éksternal, éta ngabantuan ngirangan peradangan.
  • antispasmodic : nyegah nyegah guncangan listrik.
  • veinotonic : nya éta nyebarkeun sirkulasi getih.

Ieu ubar alami panawaran topically. Jang ngalampahkeun ieu, kantun ngadamel infus daun elderberry. Lajeng, perlu soak komprési sareng cairan anu dicandak, anu teras bakal diterapkeun di daérah sirah, wajah atanapi beuheung. Kawat lega moal panjang sumping.

Anjeun oge bisa resep: Inféksi 4 pikeun ngabersihan awak urang

2. Vetiver nungkulan neuralgia

Le akar wangi nyaéta tutuwuhan anu paling loba dianggo dina format minyak atsirina. Memang, sipat anu pikaresepeun sareng anti-radang janten sekutu anu saé pikeun ngurus neuralgia.

Nanging, janten leres-leres efektif ngalawan neuralgiadisarankeun pikeun nyalahkeun akar tutuwuhan. Sakali léngkah ieu réngsé, infus kudu dilarapkeun ka lapisan luar wewengkon anu kapangaruhan (sirah, wajah, beuheung), ku gesekan hipu.

3. arnica

Dina hal neuralgia, panggunaan arnica idéal

nuarnica mangrupikeun salah sahiji ubar pangahirna pikeun neuralgia anu tiasa dianggo pikeun ngaleungitkeun gejala. Tutuwuhan ieu ngahasilkeun kembang konéng anu ngagaduhan sababaraha sipat pikeun ngubaran rupa-rupa masalah. Arnica nyaéta, antara séjén:

  • Anti radang
  • analgesic
  • cara pikeun ngirangan edema (bengkak)

Salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngagunakeun ubar ieu nyaéta panawaran kana kulit. Pikeun éta, kami nyarankeun ngagunakeun tincture of arnica. Ieu bakal éncér dina cai sareng bakal diterapkeun ku urut hipu di daérah anu dimaksud.

Inpormasi anu pikaresepeun

Sanaos rekomendasi 3 ieu pikeun ngurus neuralgia, penting pikeun émut yén Neuralgia teu tiasa diubaran ku ieu waé. Éta penting yén aya kontrol anu nyukupan sareng pengobatan médis.

Kanyataanna, obat ieu tiasa suplemén anu resep ku dokter. Nanging, upami urang hoyong ngarasa langkung aman, urang tiasa naroskeun ka dokter kami upami pangobatan utama tiasa kapangaruhan ku aplikasi obat-obatan alami ieu.

Pangobatan anu diunjuk ku dokter nyaéta anticonvulsants sareng santai otot. Suntikan tina Botox (dina dosis anu pohara leutik) ogé tiasa disarankeun.

Anjeun bisa jadi museurkeun: Pangobatan kortikosteroid: naon éta?

Dina kasus anu paling parah, operasi nyaéta solusi anu pangsaéna. Ieu mangrupikeun cara pikeun ngabenerkeun masalah akar sareng nyegah éta terus ngarugikeun kahirupan sabar. Nanging, dina kasus sateuacana dimana ngan ukur ubar anu diobih, obat anu disebat tiasa janten pelengkap anu saé.

Dupi anjeun kantos didiagnosis nganggo neuralgia? Naha aya jalma di sakuriling anjeun anu sangsara ayeuna? Kami ajak anjeun naroskeun ka dokter anjeun upami mungkin ngagunakeun obat ieu pikeun suplemén biasa.

Upami anjeun ngamimitian nganggo éta, kami ngarepkeun hasilna bakal gancang muncul anjeun bakal aya perhatosan pamutahiran anu bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan kahirupan anu langkung saé.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/3-remedes-pour-faire-face-a-une-nevralgie/