Amérika ningal Ochoa saatos ngalebetkeun Marchesin di Porto

MEXICO - kiper Méksiko Guillermo Ochoa aya dina daptar kemungkinan pengganti saatos pengumuman ku Club America tina jualan tina Agustin Marchesin Rebo.

Marchesin, 31, meunang Apertura 2018 sareng Amérika sareng diperkirakeun ngaganti Iker Casillas anu ngalaman serangan jantung dina latihan Mei panungtungan. , di Porto.

- Nalika jandéla mindahkeun lamun anjeunna nutup?
- Kabéh pasatujuan mindahkeun utama réngsé

Kapala palatih Amérika Miguel Herrera ESPN Dinten Senén, Ochoa bakal janten pengganti anu idéal pikeun Marchesin, anu parantos janten kameumeut favorit saprak stint di klub sareng nyusudan saatos saatos rapat sareng Herrera, Salasa.

"Aya sababaraha nami anu béda. Tangtosna, urang gaduh nami [Ochoa] [dina daptar] éta jalma anu pikaresepeun, tangtosna, kuring terang anjeunna, Kami terang naon anu tiasa masihan kami, [anjeunna] saurang pamaén penting pikeun liga kami sareng , tangtosna, ogé pikeun peminat Amérika, "saurna Herrera dina dinten ESPN .

Ochoa ngadamel penampilan 200 Club America ti 2004 ka 2011 sateuacan pindah ka Éropa, dimana anjeunna parantos maén dina Liga sareng 1 League.

Tapi, sumber ngawartoskeun ka ESPN awal usum panas ieu yén penjaga standar Liege dimaksudkeun cicing di Éropa usum panas ieu sareng eta masih aya kamungkinan anu parantos parobihan ieu.

Média Méksiko parantos ngaitkeun Amérika sareng nami sapertos Walungan Lempeng Franco Armani Esteban Andrade ti Boca Juniors, Tiago Volpi ti Sao Paulo sareng Independiente Martin Campana ogé Alianza Lima Pedro Gallese sareng Real Sociedad Geronimo Rulli .

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/soccer-transfers/story/3910064/america-eyes-ochoa-after-marchesin-joins-porto