Halaman Teu Dipanggihan - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun



Latihan 3 pikeun meredakan osteoarthritis dengkul

Osteoarthritis dengkul mangrupikeun panyakit degenerative anu mangaruhan gabungan ieu, utamina dina awéwé kolot. Ieu mangrupikeun akibat tina ngagem zona kutang, ogé leungitna jaringan cartilaginous. Dina artikel ieu, urang bakal ...



Kasalahan tina diet séhat pikeun ngabenerkeun

Bahkan jalma anu nengetan kasehatan tiasa ngadamel kasalahan dahareun anu tiasa ngahalangan rencanaana pikeun hirup anu langkung séhat atanapi leungit beurat. Upami anjeun salah sahiji anu masihan seueur ...



Narekahan stress: dimana sareng kumaha éta kajantenan?

Urang ngobrolkeun ngeunaan narekahan setrés nalika narekahan leutik bijil dina hiji tulang tanpa éta mangrupikeun hasil tina kejutan. Dina hal ieu, anu paling sering dijantenkeun ngalakukeun gerakan repetitif atanapi paningkatan gancang dina ...



3 obat pikeun ngatasi neuralgia

Neuralgia mangrupikeun gangguan indrawi anu nyababkeun jinis shock listrik dina sirah, wajah, atanapi beuheung. Kaayaan pisan nyeri. Dina sesa artikel ieu, urang bakal mendakan kumaha ngubaran neuralgia tina ...



Kabiasaan 5 pikeun ngindarkeun kaséhatan méntal anu saé

Sapertos motor naon waé, uteuk peryogi perawatan sapertos bagian sanés waé awak urang. Urang kedah diajar nyegah masalah anu bakal urang karep di hareup, anu paling urang ...



Prozac, par anti kaunggulan antidepresan

Prozac mangrupikeun antidepresan kalayan fluoxetine anu parantos ngarobihkeun pengobatan depresi sabab éta mangrupikeun ubar anu munggaran anu henteu resep dokter dina psikiatris. Dina 1988, hiji perusahaan Amérika, Lilly, ngaluncurkeun ubar ieu ...



Sumber karbohidrat 6 anu henteu ngajantenkeun gajih anjeun

Nalika urang angkat diet, hal anu kahiji anu urang lakukeun nyaéta pikeun narik diri tina roti, pasta atanapi sangu. Tapi éta leres-leres diperyogikeun sareng efektif? Naha sagala karbohidrat janten urang beuratkeun? ...



Gejala sareng pangobatan ngarobok otot

Élmuasi otot, anu umumna disebut ngarobih otot, mangrupikeun bagian sepuh atanapi lengkep dina simpang myotendinous. Ieu mangrupikeun zona transisi antara otot sareng urat. Éta lumangsung nalika otot ngalaman manjang ...



Karangan yoga 5 pikeun ngerjakeun abdominals

Naha anjeun terang yén sababaraha postur yoga damel kana beuteung sareng tiasa ngabantosan urang ngagaduhan abdoménals anu teguh sareng ditarik? Sanaos patung siluét sanés mangrupikeun tujuan tina disiplin ieu, ...



Resep kueh jahé anu enak

Henteu aya anu langkung saé tibatan tuang bumi anu séhat ngiringan kopi sore. Naon pikir anjeun pai jahé? Nyalira atanapi dibarengan, éta bakal janten kabungahan. Entong hilap resep kami! Hévé Héan euy ...



Hubungan antara kaséhatan méntal sareng anorgasmia

Anorgasmia mangrupikeun fungsi seksual anu ditetepkeun salaku henteu mampuh ngahontal orgasme atawa kasusah dina ngahontalana. Éta tiasa lumangsung dina kaayaan beton atanapi dina cara anu umum di payun waé naon waé atanapi pasangan seksual. Disfungsi ieu sahingga ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/know-what-the-experts-are-saying-about-examples-of-literature-review/