Pangeran Harry, Anne Hidalgo, Ségolène Royal ... Jalma jet perjalanan anu ngadamel kontroversi

Pesawat éta mangrupikeun hartos angkutan umum. Sanajan beuki seueur warga nyobian ngawates perjalanan ku pesawat pikeun ngajagi planét, ieu sanés pikeun sababaraha kapribadian anu nunjukkeun kapercayaan ékologis. Anu terakhir mangrupikeun nyaéta Pangeran Harry. Anggota kulawarga karajaan angkat ka Google Camp nganggo ... jet pribadi. Pilihan anu kontradiksi sareng téma gempungan ieu dikelompokeun di Sisilia: parobihan iklim. Salian pesawat, aya hélikopter anu dianggo pikeun nganteurkeun anjeunna ka Resort Verdura. Hiji kalakuan anu dijelaskeun salaku "munapik", Ku sababaraha organisasi lingkungan.

anyar, Anne Hidalgo pinned pikeun alesan anu sami. Walikota Paris nganggo dinten anu sami dina Falcon kanggo ngadamel perjalanan balik antara Le Bourget sareng Chambéry supados angkat dina panggung tur de France. Kontroversi anu kaungkap ku Darmari bebek anu salah salah nalika nyangka ambisi ekologis kawijakan walikota Paris.

Dina 2016, enggeus, éta mangrupikeun giliran Ségolène Royal pikeun muka kritik ieu. Teras Menteri Lingkungan sareng Présidén COP21, kasepakatan dina iklim anu ditandatanganan di Paris di 2015, parantos ngumbara dina pesawat dina 16 500 kilométer dina lima dinten. Maksudna 9.4 ton CO2 dikaluarkeun waé.

Solusi anu kirang seueur polutan wujud, kumaha ogé, kanggo perjalanan panjang sapertos mobil, karéta atanapi ... kapal layar. Ieu mangrupikeun cara anu teu biasa Greta Thunberg, aktivis ngora pikeun pangeusina, parantos milih ngiringan 2019 Climate Summit di New York. Ku sabab éta moal aya kamungkinan nambihan kana daptar ekolos anu mabur.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/prince-harry-anne-hidalgo-segolene-royal-ces-voyages-en-jet-qui-ont-fait-polemiq-1005834