JOHNNY DEPP 650 M $ GON GALA! - VIDEO



JOHNNY DEPP 650 BILLION DOLLARS WANG

► SUBSCRIBE: https://bit.ly/2Xng0O7

► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/wolfofdubaidanny/

► VLOGUE MAN RICHEST KEDUA: https://youtu.be/tjaBjfhie5U

► THE VLOG D'HIER: https://www.youtube.com/watch?v=jbYlJWo4iZE

Majalah batu ngagulung anyar nembé nembé ngumumkeun kabeungharan 650 MLN ku Johnny Deeps. Anu ampir musna - hayu urang beuleum!
Anjeunna mendakwa grup manajemén TMG pikeun sababaraha jinis pamayaran sareng waragad telat katingalina aya hubungan sareng jutaan rupiah anu anjeunna henteu sadar kana rékaman pengadilan.
Tétéla, Johnny nembak sakitar 650 juta dolar dina pilem anu nyababkeun 3,6 milyar.

Dimimitian sakitar Oktober 2016, nalika imahna di Los Angeles dicita sareng manajeménna diinterpret, anu hartosna transaksi henteu didamel umum. Numutkeun inpormasi, anjeunna nyéépkeun 2 juta rupiah dina sasih, anu anjeunna teu mampu.

Sareng biaya manajemén kalebet pembelian sapertos:

Aya 75 jutaan rupiah pikeun 14. Anjeunna nyéépkeun jutaan dolar 3 pikeun ngabuuhan abu ka babaturan na Hunter S. Thompson. Ukur 7 000 $ ngagaleuh putrana tina séri anu judulna Simpen sareng Kardashians. Anjeunna nuju mésér gitar 70 sareng karya seni 200, kalebet Basquiats and Warhols, dipiboga ku mobil mewah 45 sareng nyéépkeun 200 $ 000 unggal bulan dina perjalanan udara pribadi.

Johnny Depp nyatakeun anjeunna percanten ka manajemén na parantos nandatanganan dokumén tanpa sanaos ningali naon éta.

Dina bisnis 30 taun, henteu aya nasabah anu sanés ngalaksanakeun tuntutan ngalawan TMG, saurna.

Nanging, aya seueur gosip anu kaopat sareng anu terakhir antara Depp sareng manajemén na.
Tapi hartosna vlog dinten ieu nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun gaduh kauangan pinuh tina kauangan anjeun, yén anjeun bijaksana pikeun ngalabarkeun artos anjeun, sabab kabeungharan hébat manusa sapertos Johnny Depp tiasa ngaleungit dina sababaraha taun!

Hatur nuhun ningali sareng ningali anjeun énjing!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=5aflzolBVac